Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Αδέλφια παλεύουν μαζί με τον καρκίνο και μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένα προκαλεί ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο!

Ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε δει!

21 Σεπτεμβρίου 2019 15:25
Αδέλφια παλεύουν μαζί με τον καρκίνο και μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένα προκαλεί ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο!

Αδέλφια παλεύουν μαζί με τον καρκίνο και μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένα προκαλεί ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο! Έτρωγε τα νύχια της και ανέπτυξε καρκίνο! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το χέρι της!

Μια οικογένεια από τον Καναδά έζησε την απόλυτη καταστροφή όταν μια σπάνια κληρονομική μορφή καρκίνου χτύπησε δύο αδέλφια, τα οποία μάχονται τώρα με την ασθένεια ενώ βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ίδιο νοσοκομειακό δωμάτιο.

Μια συγκινητική φωτογραφία δείχνει τη στιγμή που ο 14χρονοςΤζέικομπ Ράντελ αγκαλιάζει την πεντάχρονη αδερφή του Σοφία.

Τα αδέλφια, από το Κεμπέκ μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ontario, καθώς παλεύουν και οι δύο με την κληρονομική κατάσταση που προκαλείται από μια γονιδιακή μετάλλαξη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα επιθετικούς, κακοήθεις όγκους στα παιδιά.

Ο Τζέικομπ Ράντελ ήταν στην ίδια ηλικία με την αδελφή του όταν διαγνώστηκε με την ασθένεια που σαν συμπτώματα είχε τον καθημερινό εμετό το πρωί. Εκπληκτικό: Του είπαν ότι του απομένουν 18 μήνες ζωής και εκείνος θεράπευσε τον καρκίνο του έτσι!

Μια δημοσίευση στο ιστολόγιο του Τζέικομπ αναφέρει: “Υποβλήθηκε σε μια σειρά διαδικασιών όπως αξονικές, εκατοντάδες εξετάσεις αίματος και πολλά άλλα. Τα μαλλιά του έπεσαν και το δέρμα του έγινε χλωμό.”

Το αγόρι έχασε την όραση από το ένα μάτι και διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη χάσει και την ακοή από το ένα αυτί. Ένας σωλήνας σίτισης βρισκόταν στο στομάχι του και η οικογένειά του είπε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φάει ξανά.

Δέκα μήνες μετά τη διάγνωσή του, οι προσευχές της οικογένειας απαντήθηκαν όταν τους είπαν οι γιατροί ότι ο καρκίνος του Τζέικομπ ήταν σε ύφεση. Θλίψη: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο!

Οι Ράντελς είχαν κάνει εξετάσεις για το προβληματικό γονίδιο απ’ όταν έμαθαν για τη γενετική φύση της νόσου του Τζέικομπ. Ενώ ο 7χρονος Λίαμ ήταν αρνητικός, οι εξετάσεις της αδερφής του Σοφία είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Η υγεία της παρακολουθήθηκε μετά τις εξετάσεις και το αδιανόητο συνέβη το 2016, όταν η οικογένεια Ράντελ πέρασε ξανά τον ίδιο εφιάλτη όταν η Σοφία χτυπήθηκε από τον ίδιο καρκίνο.

Η οικογένεια είχε μια στιγμή ανακούφισης όταν η Σοφία είχε απαλλαχθεί από τον καρκίνο και τα δύο αδέλφια φάνηκαν να είναι υγιή, αλλά η ηρεμία τους σύντομα έγινε ταραχή όταν οι γιατροί τους είπαν ότι ο Τζέικομπ είχε καρκίνο στα νεφρά.

Εκτός αυτού, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα τους είπαν ότι ο όγκος της Σοφία είχε επιστρέψει.

“Αυτή είναι η πιο συγκινητική εικόνα που έχουν δει τα μάτια μου και η καρδιά μου,”δήλωσε η μητέρα των παιδιών Λίλιαν, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία των παιδιών της από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

“Είμαι κομμάτια. Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι. Αυτή δεν είναι η ζωή που φαντάστηκα γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά θα είμαστε δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας τους,” έγραψε η μητέρα στο Facebook.

Οι φίλοι και οι συγγενείς των Ράντελνς έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe για να βοηθήσουν την οικογένεια να ανταπεξέλθει με το κόστος των θεραπειών.

Τζέικομπ και Σοφία σας αγαπώ, στεναχωριέμαι που τα περνάτε αυτά, αλλά δεν είστε μόνοι. Πότε δεν θα είστε μόνοι. Θα γίνετε καλά. Μπορεί όχι σήμερα, ούτε αύριο, αλλά θα γίνετε καλά. Σας αγαπώ με όλη μου τη δύναμη,” έγραψε η Λίλιαν.

«11 χρόνια πριν μου είπαν πως πεθαίνω από καρκίνο. Έκανα αυτή τη διατροφή και ζω και βασιλεύω»

Καρκίνος διατροφή

Μία μητέρα από το Wisconsin μοιράστηκε το πώς άλλαξε την μοίρα που της έδωσαν οι γιατροί. Το 2005, η Kathy Mydlach-Bero, 41 ετών τότε, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Οι γιατροί της είπαν πως είχε 21 μήνες ζωής μπροστά της.

Η μητέρα δύο παιδιών υποβλήθηκε σε επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Παρά τις διάφορες θεραπείες, ωστόσο, ο καρκίνος εξαπλώθηκε.

Μόλις 11 μήνες μετά την διάγνωση, οι γιατροί βρήκαν έναν μεγάλο όγκο στον λαιμό και το κεφάλι. Συνέχισε την θεραπεία αλλά τα φάρμακα είχαν αρχίζει να επηρεάζουν και υγιή κομμάτια του σώματός της.

«Τα νεφρά μου κατέρρεαν, καθώς και το συκώτι μου. Τα πνευμόνια και η καρδιά μου είχαν τραυματιστεί.»

Επειδή είχε αρχίσει να κουράζεται, έψαξε για πιο φυσικές θεραπείες.

Είπε: «Είπα στον ογκολόγο μου πως τέλειωσα με αυτό το πρωτόκολλο γιατί θα με σκοτώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και δεν θέλω να φύγω έτσι.»

Αποφάσισε να σταματήσει την χημειοθεραπεία και να δοκιμάσει κάτι που της πρότεινε ένας φίλος της, μία διατροφή με αντι-αγγειογόνα τρόφιμα.

Καρκίνος διατροφή

α αντι-αγγειογόνα τρόφιμα μπλοκάρουν την δημιουργία αιμοφόρων αγγείων και θεωρητικά μειώνουν την εξάπλωση του καρκίνου. Κάποιες από τις τροφές περιλαμβάνουν πράσα, σκόρδα, μούρα και καρύδια.

Όταν άλλαξε την διατροφή της, σταμάτησε η εξάπλωση του καρκίνου. Τώρα, 13 χρόνια μετά την αρχική διάγνωση, η Mydlach-Bero έχει νικήσει τον καρκίνο και μοιράζεται την διατροφή που την βοήθησε.

Συνιστάει και σε άλλους που παλεύουν με τον καρκίνο να τρώτε από αυτή την λίστα με τροφές που πιστεύει πως έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες.

Το πανεπιστήμιο του Harvard ερευνάει την μέθοδο αυτή για να δει αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να επηρεάσει συνολικά την υγεία μας αλλά για την Mydlach-Bero αυτές οι τροφές την βοήθησαν να νικήσει τον καρκίνο.

Μία απίστευτη ιστορία!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share