Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι έκανε σ3ξ μέσα σε περιπολικό μετά τη σύλληψη του!

Τρομερό!

20 Σεπτεμβρίου 2019 11:12
Ζευγάρι έκανε σ3ξ μέσα σε περιπολικό μετά τη σύλληψη του!

Αμφότεροι μάλιστα ήταν με χειροπέδες, όμως αυτό δεν φαίνεται να τους ενόχλησε και τόσο από το να μην κάνουν έρωτα. Μερικές ειδήσεις αδυνατείς να τις πιστέψεις, μέχρι να δεις το επίσημο έγγραφο της σύλληψης.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Φωκίδα: Συνελήφθη πυροσβέστης χασισοκαλλιεργητής!

Κάτι που ισχύει και για το περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ένα ζευγάρι πιάστηκε να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού, έχοντας μόλις συλληφθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό διαπίστωσε με δύο ποδηλάτες κινούνταν σε δρόμο της παραλίας Fernandina, χωρίς να έχουν φώτα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν να προκαλέσουν ατύχημα.

Αμέσως το όχημα κινήθηκε προς το μέρος τους και τους σταμάτησε, προκειμένου να τους ελέγξει.

Κατά την διαδικασία που ακολουθήθηκε, διαπιστώθηκε πως η Megan Mondanaro και ο Aaron Thomas μύριζαν ποτό, είχαν κόκκινα μάτια και έχαναν τα λόγια τους.

Η 35χρονη αρνήθηκε να κάνει τεστ νηφαλιότητας, της περάστηκαν χειροπέδες και μπήκε στο πίσω κάθισμα του περιπολικού.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο 31χρονος, ο οποίος απέτυχε να περάσει το τεστ νηφαλιότητας, ενώ στην τσάντα του βρέθηκαν 5 κουτάκια με αλκοολούχα ποτά, το ένα εκ των οποίων ήταν άδειο.

Έτσι, περάστηκαν και σε αυτόν χειροπέδες και μπήκε και αυτός στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, με τον αστυνομικό να περιμένει έξω από αυτό προκειμένου να έρθει το άλλο όχημα για να τους μεταφέρει στο τμήμα.

Τότε, σε κάποια στιγμή, γυρίζοντας το βλέμματα του στο περιπολικό διαπίστωσε πως το ζευγάρι, ούτε λίγο, ούτε πολύ έκανε σεξ.

Ο Aaron Thomas είχε περάσει τα δεμένα χέρια του μπροστά, είχε κατεβάσει το παντελόνι του, είχε βοηθήσει την Megan Mondanaro να κάνει το ίδιο και έκαναν είχαν ολοκληρωμένη επαφή.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η πράξη τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο αστυνομικός τράβηξε έξω από αυτό τον 31χρονο που επιχείρησε να δραπετεύσει, χωρίς επιτυχία.

Η σύντροφός του, άρχισε να γίνεται βίαιη σε εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί βία για να ηρεμήσει. Και οι δύο πλέον κατηγορούνται με πολλά αδικήματα!

Βραζιλιάνα φωτογραφήθηκε γυμνή στη Βόρεια Κορέα! (photos)

Σε άσχημους μπελάδες λίγο έλειψε να μπλέξει ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, που κινδύνευσε να καταλήξει σε μια από τις διαβόητες φυλακές της Βόρειας Κορέας καθώς φωτογραφήθηκε γυμνή με το καπέλο ενός στρατιώτη. Χαμός στο Αγρίνιο: 29χρονη κυκλοφορούσε…ολόγυμvη μέσα στους δρόμους του κέντρου!

Η 33χρονη Λιζιάν Γκουτιέρεζ, που δηλώνει δικηγόρος, ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο, χορτοφάγος και " International media personality" στο προφίλ της στο Instagram και έγινε γνωστή πριν από κάποιο διάστημα όταν μήνυσε τον ράπερ Κρις Μπράουν για μια αψιμαχία τους στο Λας Βέγκας, ταξίδευε μ’ ένα γκρουπ στη Βόρεια Κορέα όταν ξεπέρασε αρκετές από τις κόκκινες γραμμές που έχει ορίσει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν για τους τουρίστες, φοβούμενο κατασκοπεία.

Στη διάρκεια της παραμονής του το μοντέλο πόζαρε γυμνή στη σουίτα του ξενοδοχείου της, έβγαλε παράνομες selfies μπροστά στα γιγάντια αγάλματα του παππού και του πατέρα του νυν ηγέτη, Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ -κάτι που απαγορεύεται ρητά κι έκλεψε -ενώ ήταν μεθυσμένη όπως λέει- το καπέλο ενός στρατιώτη, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην τουαλέτα.

Το μοντέλο λίγο έλειψε να συλληφθεί όταν στη διάρκεια του ελέγχου κατά την αναχώρησή της από τη Βόρεια Κορέα της ζήτησαν το κινητό της, όπου είχε καταχωρήσει τις επίμαχες φωτογραφίες. «Άρχισαν να φρικάρω, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσαν να βρουν όλες μου τις φωτογραφίες. Ήμουν εξαιρετικά ανήσυχη γιατί θα μπορούσα να καταλήξω στη φυλακή. Ήμουν πολύ τυχερή που δεν έλεγξαν το άλμπουμ με τις φωτογραφίες», είπε.

Όμως, παρά την περιπέτειά της, η Γκουτιέρεζ λέει ότι της άρεσε το ταξίδι. «Μου άρεσε η Βόρεια Κορέα και θα ξαναπάω, αυτό είναι σίγουρο. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, τα ποτά πάμφθηνα και απ’ ό,τι είδα η Βόρεια Κορέα είναι πολύ ωραία χώρα».

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Ιωνίας!

Σοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς γυναίκα εθεάθη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης να κυκλοφορεί γυμνή. Σοκ στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι!

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη οδό Δορυλαίου και μάλιστα κοντά σε στάση του ΚΤΕΛ.

Κανένας από τους διερχόμενους από το συγκεκριμένο σημείο πολίτες δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η γυναίκα κυκλοφορούσε κυριολεκτικά γυμνή, ενώ ήταν άγνωστα τα κίνητρά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί με περιπολικό μετέβησαν άμεσα επί τόπου και προχώρησαν σε προσαγωγή. Πάντως, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία και τον περασμένο Ιούνιο.

Σε αυτή την καφετέρια η σερβιτόρα φορά μόνο.... την ποδιά της( φώτος)

Το σeξ μπορεί να πουλάει, αλλά πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει και μεγάλα προβλήματα. Όπως έγινε δηλαδή στην περίπτωση του Coffee On The Day στην Ταϊλάνδη, ο ιδιοκτήτης του οποίου αποφάσισε να προμοτάρει την επιχείρησή του, βάζοντας ένα μοντέλο να σερβίρει ημίγuμνη τους πελάτες...

Ο Prason Sukkorn όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε όταν οι φωτογραφίες της Arisa Suwannawong, άρχισαν να γίνονται viral...

Οι αρχές της περιοχής επενέβησαν, χαρακτηρίζοντας το υλικό που δημοσιεύτηκε αισχρό και πλέον ο επιχειρηματίας κινδυνεύει με φυλάκιση έως και τρία χρόνια, μαζί με πρόστιμο 100.000 μπατ.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω επιθετικός. Πόσταρα τις φωτογραφίες, επειδή έτσι λειτουργεί το μάρκετινγκ και απολογούμαι για αυτό

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share