Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν άντεξε: Πέθανε το 10χρονο αγγελούδι!

Έδωσε μάχη για μία εβδομάδα!

20 Σεπτεμβρίου 2019 07:27
Δεν άντεξε: Πέθανε το 10χρονο αγγελούδι!

Πέθανε τελικά η 10χρονη στις ΗΠΑ, η οποία ενώ κολυμπούσε είχε προβληθεί από εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα.

Έδωσε μάχη για μια εβδομάδα για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Lily Mae Avant κολύμπησε στον ποταμό Μπράζος και τη λίμνη Γουίτνεϊ στην κομητεία Γουάκο, κατά τη διάρκεια της εθνικής αργίας για την Ημέρα της Εργασίας [σ.σ. εθνική γιορτή των ΗΠΑ], σύμφωνα με το θυγατρικό κανάλι του CNN, KWTX-TV.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, «άρχισε να έχει πονοκέφαλο και γρήγορα ανέβασε πυρετό», σύμφωνα με μια σελίδα υποστήριξης στο Facebook. Η οικογένειά της πίστευε αρχικά ότι ήταν μια ιογενής λοίμωξη, αλλά μετά από τα προβλήματα που παρουσίασε το κορίτσι με τον ύπνο, άρχισαν να ανησυχούν.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή αγαπητός πρόεδρος!

«Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, δεν ανταποκρινόταν και εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική», έγραψε η οικογένεια της στο Facebook.

Η 10χρονη εταφέρθηκε σε ειδική παιδιατρική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε οσφυονωτιαία παρακέντηση, η οποία έδειξε ότι είχε προσβληθεί από εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα (Naegleria fowleri). Το δημοτικό σχολείο Valley Mills, όπου η Lily φοιτούσε στην Ε' Τάξη, επιβεβαίωσε τον θάνατό της το πρωί της Δευτέρας, λέγοντας πως η 10χρονη ήταν «ευλογία και μια εξαιρετική μαθήτρια, αλλά κυρίως ένα καταπληκτικό άτομο και φίλη με όλους».

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα είναι ένας ζωντανός μονοκύτταρος οργανισμός που βρίσκεται συνήθως σε ζεστά, γλυκά νερά, όπως λίμνες και ποτάμια. Εισέρχεται στο σώμα μέσω της μύτης και φτάνει μέχρι τον εγκέφαλο, όπου καταστρέφει τον εγκεφαλικό ιστό.

Μεταξύ 2009 και 2018 έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ 34 τέτοιες περιπτώσεις, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Το ποσοστό θνησιμότητας υπερβαίνει το 97% καθώς από τα συνολικά 145 γνωστά περιστατικά μεταξύ 1962 και 2018, μόνο τέσσερις άνθρωποι κατάφεραν να επιβιώσουν.

Σοκ: Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σ3ξουαλική παρενόχληση!

Ο μασέρ που είχε κατηγορήσει και μηνύσει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σ3ξουαλική παρενόχληση, βρέθηκε νεκρός!

Ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση – ο «Τζον Ντο» όπως ήταν το ψευδώνυμο του ενάγοντος – έφυγε από την ζωή σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Απίστευτο: Αποσύρθηκε η αγωγή σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Τα έγγραφα – υπόμνημα των δικηγόρων του μασέρ - γνωστοποιούν ότι ο πελάτης τους έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαμάχη με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο άνδρας - τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά - είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση κατά τη διάρκεια θεραπευτικού μασάζ στο Μαλιμπού.

«Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες στον δικηγόρο του κ. Fowler (ολόκληρο το όνομα του διάσημου ηθοποιού είναι Kevin Spacey Fowler), αλλά ο δικηγόρος του ενάγοντος δήλωσε ότι θα ενημερώσει το Δικαστήριο με πρόσθετες πληροφορίες σε μια καταλληλότερη στιγμή στο μέλλον» αναφέρεται στο υπόμνημα.

Τον περασμένο Ιούλιο αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Κέβιν Σπέισι που είχε καταθέσει ένας άνδρας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός του είχε κάνει ανήθικες προτάσεις μέσα σε ένα μπαρ.

Το φερόμενο θύμα είχε πει στην αστυνομία ότι ο 59χρονος σταρ τον είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 18 ετών και σε κάποια στιγμή του είπε «Ας μεθύσουμε», σύμφωνα με τη δικογραφία.

Κέβιν Σπέισι: Βίντεο τον "καίει" για την παρενόχληση στον έφηβο!

Ο νεαρός άνδρας που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σeξουαλική παρενόχληση στο Nantucket το 2016, έχει καταγράψει σε βίντεο ενοχοποιητικά στοιχεία για τον ηθοποιό, δήλωσε την Τετάρτη η αστυνομία της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με τη δήλωση της αστυνομίας, το θύμα επειδή η φίλη του δεν τον πίστευε, μαγνητοσκόπησε σε βίντεο τον Σπέισι να τον... αγγίζει. Ο ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με επίσημο κατηγορητήριο για σeξουαλική επίθεση σε έφηβο, το οποίο συνέταξε η Εισαγγελία της επαρχίας Cape and Islands, της Μασσαχουσέτης.

Ο Κέβιν Σπέισι καλείται να απολογηθεί για τις καταγγελίες μίας μητέρας, ονόματι Heather Unruh, η οποία υποστηρίζει ότι ο 18χρονος γιος της, δέχθηκε σeξουαλική επίθεση από τον διάσημο ηθοποιό σε μπαρ στην περιοχή Nantucket. Όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της επαρχίας Cape and Islands, Michael O'Keefe, ο Κέβιν Σπέισι θα πρέπει να εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο'Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σeξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Tο γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Κέβιν Σπέισι «σπάει την σιωπή» του και με ένα βίντεο στα social media δείχνει… έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος. Είναι οι πρώτες του αναρτήσεις στο Facebbok μετά την θύελλα που «ξεσήκωσαν» οι αποκαλύψεις εναντίον του για σeξουαλική παρενόχληση.

Στο βίντεο ουσιαστικά υποδύεται τον Frank Underwood, του House of Cards, το οποίο τον… πέθανε και ολοκληρώθηκε χωρίς εκείνον. «Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω;» αναρωτιέται αινιγματικά ο ηθοποιός.

Αναλυτικά στο βίντεο λέει: «Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε, έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας»...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share