Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Γερμανία: Πρόσφυγας κρατά όμηρο μωρό!

Σε επιφυλακή οι αρχές

19 Σεπτεμβρίου 2019 22:24
Συναγερμός στη Γερμανία: Πρόσφυγας κρατά όμηρο μωρό!

Ένας πρόσφυγας από την Αφρική φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό στην πόλη Βίσμαρ της Γερμανίας σε τοπική υπηρεσία για την επεξεργασία αιτημάτων ξένων υπηκόων, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Μάνα κτήνος πουλούσε τον 9χρονο γιο της σε παιδεραστές στο διαδίκτυο και τον βίαζε μαζί με τον εραστή της!

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα να δώσει το βρέφος πίσω στη μητέρα του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το Focus, δεν είναι οπλισμένος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόσφυγας ισχυρίζεται το παιδί είναι δικό του και φέρεται να το χρησιμοποιεί ως «μοχλό πίεσης» για να τον αφήσουν να μείνει στη Γερμανία, ενώ ζητά να γίνει τεστ πατρότητας.

Το κτήριο έχει εκκενωθεί από τους υπαλλήλους.

Αυτός ο παιδεραστής νόμιζε ότι θα είναι ασφαλής στη φυλακή! Δείτε όμως τι του έκαναν και τι τον περιμένει…!

Ο Βραζιλιάνος δάσκαλος του jiu jitsu Ντάρελ Ντίξον πρόσφατα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές για να ομολογήσει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Χτύπησε, βiασε και τελικά σκότωσε τον θετό γιο του. Η αντίδραση παιδεραστή όταν καταλαβαίνει ότι το νέο θύμα του ήταν τελικά παγίδα! (Video)

Αλλά όπως πολλοί πιθανόν έχετε ακούσει, η φυλακή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για όσους έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα ενάντια σε παιδιά – ειδικά για ένα έγκλημα τόσο φρικτό όσο το δικό του.

Για να τον εκδικηθούν γι’αυτό που έκανε, άλλοι φυλακισμένοι αποφάσισαν να αποδώσουν λίγη «δικαιοσύνη της φυλακής», βιάζoντάς τον τόσες πολλές φορές που χρειάστηκε ράμματα και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει. Κολλητός του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή ο Ντόναλντ Τραμπ! (Video)

«Τον βiασαν περίπου 20 φυλακισμένοι. Είχε τραυματισμούς σε όλο του το σώμα αν και οι περισσότεροι βρίσκονταν στην περιοχή του πpωκτoύ. Αυτό όμως δεν τους ικανοποίησε. Του σκίσαν τα ράμματα και ο εφιάλτης επαναλήφθηκε για τον δάσκαλο.»

Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αυτός προκάλεσε αυτό που συνέβη με το έγκλημά του, πολλοί άλλοι λένε πως μία τέτοια πράξη δεν δικαιολογείται, ότι και να είχε κάνει ο δάσκαλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share