Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέο σχέδιο της αστυνομίας: Σε αυτές τις πλατείες θα υπάρχουν ένστολοι!

Για καλύτερη αστυνόμευση

19 Σεπτεμβρίου 2019 21:08
Νέο σχέδιο της αστυνομίας: Σε αυτές τις πλατείες θα υπάρχουν ένστολοι!

Οι αστυνομικές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνονται σε ακόμα πέντε γειτονιές της Αθήνας. Στόχος είναι η αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών, του παραεμπορίου και άλλων μορφών εγκληματικότητας. Μαχαίρια, όπλα και σφαίρες βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στα κτήρια των Αχαρνών!

Στις περιπολίες θα συμμετάσχουν και εκπαιδευμένοι σκύλοι καθώς επίσης και οι «πάνθηρες», δηλαδή οι αστυνομικοί με τη μαύρη στολή που μετακινούνται με ειδικό βαν και μέχρι πρότινος περιπολούσαν σε γειτονιές με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφασίστηκε πως ένστολοι θα βρίσκονται στις μεγάλες πλατείες της Αθήνας, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Ενδεικτικά:

Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα
Πλατεία Καραϊσκάκη
Πλατεία Αμερικής

Γαλλία: Ένας μαύρος πάνθηρας κυκλοφορούσε στην ταράτσα του σπιτιού!

Γάτες έχουμε δει σίγουρα, ίσως και φίδια ή ποντίκια στις ταράτσες σπιτιών. Αλλά έναν μαύρο πάνθηρα;

Δείτε επίσης: Τραγικό περιστατικό στη Γαλλία: Οδηγός ξυλοκόπησε συνοδό τυφλού! Ο λόγος θα σε εκπλήξει!

Πώς μπορεί λοιπόν ένας μαύρος πάνθηρας να κατέληξε στην ταράτσα ενός σπιτιού στην βόρεια Γαλλία; Αυτό είναι το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι κάτοικοι της πόλης Αρμαντιέρ που είδαν ξαφνικά αυτό το άγριο ζώο να κάνει βόλτα στην ταράτσα ενός σπιτιού την Τετάρτη.

Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις Αρχές με το μυστήριο για το πώς βρέθηκε εκεί ο μαύρος πάνθηρας να παραμένει άλυτο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, η αστυνομία, κτηνίατροι αλλά και ειδικοί από το Κέντρο Κυνηγιού και Άγριας Ζωής της Γαλλίας προκειμένου να βρουν μια λύση. Γύρω από την περιοχή τοποθετήθηκε μάλιστα και μια κορδέλα ασφαλείας, αμέσως μόλις οι ειδικοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για έναν μαύρο πάνθηρα και συγκεκριμένα ένα είδος που προέρχεται από την Ασία και την Αφρική.

Ο μαύρος πάνθηρας περπατούσε ατάραχος στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Τα βίντεο και οι εικόνες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τους πυροσβέστες, δείχνουν το ζώο να περπατά περήφανο κατά μήκος της τούβλινης οροφής, σε ύψος τριών ορόφων από την επιφάνεια του εδάφους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share