Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεωφορείο "βούτηξε" σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά!

Απίστευτο!

19 Σεπτεμβρίου 2019 10:29
Λεωφορείο

Η αιτία λέγεται ότι ήταν το λυμένο χειρόφρενο. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, όταν λεωφορείο έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου στα Τραυλιάτα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες πληροφορίες, η αιτία που οδήγησε το λεωφορείο στην πισίνα, πιθανότατα ήταν το λυμένο χειρόφρενο.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα, στο λεωφορείο από τη Σητεία επέβαινε μόνο ένα άτομο, δίχως να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Σοκ στην Καλαμάτα: Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουμπάρο της!

Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουμπάρο της! Το περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα! Συναγερμός σε βιομηχανική περιοχή! Έξι άτομα μαχαιρώθηκαν!

Σύμφωνα με όσα είπε στον ANT1 το θύμα της επίθεσης, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στην πόλη της Μεσσηνίας και οι δυο άντρες κάθισαν να πιούν έναν καφέ. Τότε ήταν που εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και, ξαφνικά, του επιτέθηκε με το μαχαίρι. Ο 45χρονος, που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού, πρόλαβε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι στο λαιμό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών, οι οποίοι του προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και τον οδήγησαν στο χειρουργείο. Ο άτυχος άντρας αναρρώνει, πλέον, από την εγχείρηση και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ η 49χρονη συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Κτηνωδία: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του!

Με το μυαλό «θολωμένο» από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ξέσπασε με πρωτοφανή μανία στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του ένας νεαρός, ο οποίος το τραυμάτισε βαριά με μαχαίρι και στην συνέχεια προσπάθησε να το κάψει ζωντανό. Κτηνωδία στην Κρήτη: Συνελήφθη ο 73χρονος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι των δυο ηλικιωμένων στην Καλαμάτα, όπου τρύπωσε ο 27χρονος την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές. Και ενώ το άτυχο ζωάκι ούρλιαζε από τον πόνο, το περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και προσπάθησε να του βάλει φωτιά!

Για καλή τύχη του μικρού σκύλου, ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου ξύπνησαν και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στους οποίους τον κατήγγειλαν οι ηλικιωμένοι. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς και έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share