Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος για 26χρονη! Eνώ έκανε μπάνιο...! (photo)

Ανατριχιαστικό!

19 Σεπτεμβρίου 2019 08:08
Φρικτός θάνατος για 26χρονη! Eνώ έκανε μπάνιο...! (photo)

Φρικτό θάνατο από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο βρήκε μια 26χρονη λογίστρια από τη Ρωσία. Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Η Εβγκένια Σουλιατίγιεβα έχασε τη ζωή της όταν το κινητό της που φόρτιζε έπεσε μέσα στην μπανιέρα.

Την άτυχη 26χρονη βρήκε νεκρή η μητέρα της η οποία πήγε στο σπίτι της στην περιοχή Κίροβο-Τσεπέτσκ για να δει τι συμβαίνει όταν η Εβγκένια δεν της απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος της 26χρονης ήταν ακαριαίος όταν το κινητό τηλέφωνο «γλίστρησε» και έπεσε στη μπανιέρα στην οποία βρισκόταν η νεαρή λογίστρια.

Πρόκειται για το όγδοο άτομο στη Ρωσία που χάνει τη ζωή του με παρόμοι τρόπο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρχών.

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο Ντουμπάι η Κλαούντια!

Η Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ, έχει γίνει γνωστή όχι μόνο επειδή είναι μια γυναίκα που μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα, με τις σωστές αναλογίες στα σωστά σημεία, αλλά και επειδή στο Μεξικό την θεωρούσαν σαν την «Αυτοκράτειρα των καρτέλ».

Λένε ότι η Κλαούντια έλεγχε μεγάλο μέρος από τη διακίνηση των ναρκωτικών στη χώρα της αλλά και στις ΗΠΑ.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Φρίκη: Σπαραγμός για την 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο!

Η Κλαούντια ζούσε μια έντονη ζωή. Με πολλά ταξίδια, σεξ, ναρκωτικά και θάνατο.

Συνήθιζε να πηγαίνει στο Ντουμπάι και να φωτογραφίζεται με μαγιό. Άλλες φορές πάλι της άρεσε να φωτογραφίζεται και να κρατάει αγκαλιά το αγαπημένο της ολόχρυσο Καλάσνικοφ.

Η ζωή της ήταν ένας κίνδυνος. Την βρήκαν νεκρή στο τεράστιο κρεβάτι της επάνω στα μεταξωτά σεντόνια, στην έπαυλη που διατηρούσε (και η οποία φυλασσόταν από ένοπλους) στην περιοχή Isla Musala στην πόλη Culiacan. Κάποιοι λένε ότι έπαθε αναρρόφηση στους πνεύμονες από χρήση ναρκωτικών, κάποιοι άλλοι ότι ένας φρουρός της την εκτέλεσε στον ύπνο της για λογαριασμό κάποιου άλλου καρτέλ.

Το σίγουρο είναι πως το προηγούμενο βράδυ είχε διασκεδάσει με μπόλικο αλκοόλ και κοκαίνη σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της περιοχής και ύστερα επέστρεψε σπίτι μαζί με κάποιον άγνωστο άνδρα.

Υπάρχει και η εκδοχή τη δολοφονία να είχε διατάξει μέσα από τη φυλακή ο σύντροφος της και υπαρχηγός του καρτέλ «Άνθραξ», Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα Η Κλαούντια ήταν 35 χρονών.

Στα 28 της λένε ότι είχε ηγηθεί στην δολοφονία του αρχηγού του καρτέλ «Σιναλόα».

Η έρευνες γύρω από το θάνατο της συνεχίζονται.

Φρίκη: Σπαραγμός για την 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο!

Δωδεκάχρονη κόλλησε στον βυθό πισίνας γιατί οι υπεύθυνοι δεν έβρισκαν τον διακόπτη για να κλείσουν την αντλία νερού!

Τραγικό θάνατο βρήκε όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η 12χρονη Ρωσίδα Alisa Adamova, που ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μπόντρουμ στην Τουρκία έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας. Το κορίτσι ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Κλήθηκε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Έθαψε τον γιο της, αλλά μετά από 4 μήνες τον είδε στην πόρτα της!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χέρι της Αλίσα μπλέχτηκε στον μηχανισμό της πισίνας κάτω από το νερό. Τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν ότι οι εργαζόμενοι και υπεύθυνοι στο Sunhill Hotel άργησαν να αντιδράσουν γιατί δεν έβρισκαν, όπως αναφέρεται, τον διακόπτη για να κλείσουν το σύστημα της πισίνας. Η καρδιά της μικρής σταμάτησε, αλλά οι νοσοκόμοι που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς η μικρούλα κατέληξε 11 μέρες μετά το περιστατικό.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Έρευνες διεξάγονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτή η τραγωδία με τις ρωσικές αρχές να πιέζουν για τιμωρία των υπευθύνων. Η Αλίσα σύμφωνα με την οικογένειά της ήταν δεινή κολυμβήτρια, αλλά ο μηχανισμός της πισίνας «ρούφηξε» το χέρι της όταν έκανε μακροβούτι στον βυθό της πισίνας, ενώ οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν ακόμα την απουσία ναυαγοσώστη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share