Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: 26 παιδιά σκοτώθηκαν από φωτιά σε σχολείο!

Η είδηση προκαλεί μόνο θλίψη...

18 Σεπτεμβρίου 2019 20:57
Απίστευτη τραγωδία: 26 παιδιά σκοτώθηκαν από φωτιά σε σχολείο!

Μια απίστευτη τραγωδία κάνει τον γύρο του κόσμου αφού 26 παιδιά σκοτώθηκαν από φωτιά σε σχολείο στη Λιβερία! Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Ζορζ Γουεά επισκέφθηκε την περιοχή στο Πέινσβιλ, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, και υποστήριξε ότι η αιτία για την εκδήλωση της πυρκαγιάς, παραμένει άγνωστη. Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Τουλάχιστον 26 παιδιά και δύο δάσκαλοι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά, που εκδηλώθηκε στη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε το γραφείο του προέδρου της χώρας, με βάση πληροφορίες από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

"Είμαστε εδώ για να ενθαρρύνουμε τους γονείς των θυμάτων. Είναι οδυνηρό να χάσεις τα παιδιά σου με αυτό τον τρόπο", ανέφερε ο Γουεά και συνέχισε: "Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες που έχουν υποστεί βλάβη, δεν γνωρίζουμε ακόμα την αιτία πρόκλήσης της φωτιάς".

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η φωτιά ξεκίνησε όταν τα παιδιά και οι δάσκαλοι κοιμούνταν, ενώ προκάλεσε την κατάρρευση της οροφής του κτιρίου.

Έγιναν οι πρώτοι έλεγχοι της Δίωξης ναρκωτικών σε σχολεία της Αθήνας!

Μια πράξη που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα σε σχολεία της Αθήνας! Εικοσιτέσσερις προσαγωγές υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα είναι ο απολογισμός της εξόρμησης που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αγίου Παντελεήμονα.

Η εξόρμηση της Δίωξης Ναρκωτικών έγινε μόλις τρεις ημέρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τα ναρκωτικά που κάνουν θραύση στα σχολεία και ειδικά το skunk. Από τους προσαχθέντες οι 19 ήταν Έλληνες και άλλοι πέντε αλλοδαποί. Λειτουργικά αναλφάβητοι οι μισοί μαθητές στην Ελλάδα!

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Skunk: To ναρκωτικό που φέρνει σχιζοφρένεια και κυκλοφορεί στα σχολεία!

Skunk. Έτσι ονομάζεται το ναρκωτικό το οποίο έχει μπει για τα καλά στα σχολεία. H xρήση ξεκινά από τις ηλικίες των 13 ετών.

Στην αυτοψία του κεντρικού δελτίου του Star ακούμε μαρτυρίες ανήλικων χρηστών που σοκάρουν. Μυτιλήνη: Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τον ΟΚΑΝΑ , η ναρκωτική αυτή ουσία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και σχιζοφρένεια.

"O αέρας τα έβαλε στην τσάντα": Η επική δικαιολογία μιας γυναίκας όταν την συνέλαβαν για ναρκωτικά!

Αυτή είναι η επική δικαιολογία μιας γυναίκας όταν την συνέλαβαν για ναρκωτικά!

ΟΚ, όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναγκάζεται να καταφύγει σε ψέματα για να γλιτώσει. Αυτά όμως πρέπει να έχουν μία... δόση αλήθειας για να γίνουν πιστευτά και να μην φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μία κοπέλα όμως στις ΗΠΑ μάλλον είχε διαφορετική άποψη όταν η αστυνομία την συνέλαβε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η Kennecia Posey οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην Φλόριντα, όταν οι αρχές την είδαν να κάνει παράνομα αναστροφή και την σταμάτησαν για έλεγχο.

Διαπίστωσαν όμως πως μία έντονη μυρωδιά κάνναβης έβγαινε από το όχημα και έτσι αποφάσισαν να το ψάξουν.

Κατά την διάρκεια της έρευνας λοιπόν βρήκαν σε μία τσάντα ένα σακουλάκι με χασίς και ένα με κοκαΐνη, με την 26χρονη να παραδέχεται ότι το πρώτο ήταν δικό της και όχι το δεύτερο.


Όταν όμως οι αρχές της απεύθυναν το εύλογο ερώτημα σχετικά με το πως βρέθηκε τότε η κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της, εκείνη απάντησε: «Επειδή φυσάει, λογικά θα το είχε πάρει ο αέρας και θα μπήκε από το παράθυρο στο αυτοκίνητο».

Φυσικά, ουδείς πείστηκε από την δικαιολογία, πέρασε κανονικά δικαστήριο και τώρα είναι έξω έχοντας καταβάλει εγγύηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share