Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προσέλαβε μια νοσοκόμα για το ανάπηρο παιδί της! Όταν είδε στην κάμερα τι του κάνει, έτρεξε στην αστυνομία!

Δυστυχώς υπάρχουν ασυνείδητοι άνθρωποι!

18 Σεπτεμβρίου 2019 17:53
Προσέλαβε μια νοσοκόμα για το ανάπηρο παιδί της! Όταν είδε στην κάμερα τι του κάνει, έτρεξε στην αστυνομία!

Μία νοσοκόμα είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση αφού σοκαριστικό βίντεο την δείχνει να χτυπάει ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση. Όταν είδε η μητέρα του στην κάμερα τι του κάνει, έτρεξε στην αστυνομία!

Η Λαρίσα Σεβντάλι βιντεοσκόπησε κρυφά την νοσοκόμα να χτυπάει την 13χρονη κόρη της 15 φορές αφού είχε υποψίες επειδή βρήκε κοψίματα και μελανιές στο σώμα της. Ο 9χρονος γιος τους γελούσε συνεχώς και χωρίς λόγο! Όταν τον πήγαν στον γιατρό, έπαθαν σοκ!(photos-video)

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της στην πόλη Kharkiv της Ουκρανίας και σοκαρίστηκε όταν είδε τι πραγματικά συνέβαινε όσο έλειπε.

Η μητέρα είπε: «Αρχικά τα πήγαινε πολύ καλά αλλά μετά άρχισα να παρατηρώ μελανιές στο σώμα της Valeria.»

«Όταν την ρώτησα γι’αυτό είχε λογικές εξηγήσεις. Αλλά όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν και η Valeria ξεκίνησε να βρέχει το κρεβάτι της, αποφάσισα να βάλω κρυφή κάμερα.»

«Κατάλαβα αμέσως από πού προερχόντουσαν οι μελανιές, οι πονοκέφαλοι και το γιατί έβρεχε το κρεβάτι της.»

«Χτύπησε 15 φορές το παιδί μου μέσα σε 4 ώρες.»

Αρχικά η νοσοκόμα αρνήθηκε πως είχε χτυπήσει το κορίτσι αλλά αργότερα το παραδέχτηκε, λέγοντας πως ήξερε πως ήταν κακό αλλά απλά δεν μπορούσε να σταματήσει τον εαυτό της.

Αφού μίλησε η Λαρίσα με την αστυνομία, ανέβασε αυτό το βίντεο στα social media όπου συγκέντρωσε πάνω από 53,000 προβολές.

Η αστυνομία τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα. Εάν η γυναίκα κριθεί ένοχη μπορεί να μπει μέχρι και δύο χρόνια στην φυλακή.

Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο σκότωνε βρέφη σε μαιευτήριο!

Απίστευτο αυτό που συνέβη με μια νοσοκόμα που σκότωνε βρέφη σε μαιευτήριο! Μπορεί το πρόσωπο της να είναι αγγελικό αλλά έκρυβε έναν δολοφόνο από πίσω!

Πρόκειται για την Lucy Letby, το σπίτι της οποίας οι αστυνομικοί το έκαναν φύλλο και φτερό, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποδείξει την ενοχή της. Να σας θυμίσουμε: Σοκ στη Γαλλία με τα βρέφη που γεννιούνται χωρίς χέρια!

Έξω μάλιστα από το σπίτι της και από εκείνο των γονιών της έχει στηθεί τέντα από το εγκληματολογικό τμήμα για τη συλλογή στοιχείων, όπως δείγματα DNA.

Η Βρετανίδα νοσηλεύτρια, με βάση τις αρχές, φέρεται να εμπλέκεται στους ύποπτους θανάτους βρεφών οι οποίοι έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο Countess of Chester κατά την περίοδο 2015 – 2016.

Η έρευνα έχει επεκταθεί και πλέον εξετάζονται 32 περιπτώσεις νεογνών τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς, είτε απειλήθηκε η ζωή τους.

Πηγή του νοσοκομείου, μιλώντας στους Times του Λονδίνου είπε ότι η Letby είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της δίχως οποιαδήποτε εξήγηση στα τέλη του 2016 και της είχε δοθεί μια θέση γραφείου. Τότε η μετάθεσή της είχε προβληματίσει αρκετούς συναδέλφους της, αλλά κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι πίσω από αυτήν θα κρυβόταν κάτι τόσο σοβαρό.

Συνάδελφοι της νοσηλεύτριας μιλούν για μια επαγγελματία αφοσιωμένη στη δουλειά της, η οποία ενδιαφερόταν πολύ για την καριέρα της. Μάλιστα πριν από 5 χρόνια είχε επιλεγεί ως το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας για τη συγκέντρωση 3 εκατ. δολαρίων που θα επενδύονταν στην ανακαίνιση της πτέρυγας για τη φροντίδα νεογνών και τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα.

Μάνα συναντάει για πρώτη φορά το παιδί στο οποίο μεταμοσχεύτηκαν οι πνεύμονες του 3 ετών γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια οικογένεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το νεαρό αγόρι, του οποίου η ζωή σώθηκε χάρη στα όργανα του 3χρονου γιου τους.

Ο γιος της Brooke και του Ibrahim Urasli, Zane, από το Σίδνεϊ χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο τον περασμένο Οκτώβριο, και μετά από 10 ημέρες στην εντατική φροντίδα, πήραν τη δύσκολη απόφαση να αποσυνδέσουν το παιδί τους από τη μηχανική υποστήριξη.

Η απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του έσωσε τη ζωή πέντε άλλων μικρών παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του 6χρονου Mason. Σοκαριστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

Η μητέρα του Mason, η Tatiana Johnson, προετοιμαζόταν για το χειρότερο όταν έλαβε μια κλήση με την οποία της έλεγαν ότι οι πνεύμονες που έψαχνε για το γιο της είχαν βρεθεί.


Αν και ήταν η είδηση ​​που τόσο απελπισμένα αναζητούσε, είπε ότι αισθάνθηκε τεράστια θλίψη για την οικογένεια που είχε χάσει το παιδί της.

“Μπορεί εγώ εκείνη τη στιγμή να χαμογέλασα αλλά ξέρω τι περνούσε η άλλη μάνα,” είπε στο 60 Minutes.


Σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία, τα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται να διαβιβάζουν στοιχεία δωρητών και παραληπτών οργάνων.

Αλλά ψάχνοντας στα social media, η μητέρα του Mason έπεσε πάνω σε ένα ειδησεογραφικό άρθρο που ανέφερε το θάνατο του Zane και την απόφαση των γονιών του να δωρίσουν τα όργανά του.

Έτσι, η Tatiana αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Zane και να την ευχαριστήσει για το δώρο που χάρισε σ’ εκείνη και το γιο της.

Είπε, επίσης, ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

“Ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω από τη μία, αλλά απ’ την άλλη δεν ήθελα να τους προσθέσω άλλο πόνο, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω,” είπε.

Λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου η Brooke και ο Ibrahim Urasli έθαψαν το γιο τους, η Tatiana είχε στείλει μήνυμα.

Όταν έλαβε το μήνυμα, η Brooke είπε ότι ήταν «εντυπωσιασμένη».

“Μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος του σώματός του αλλά είναι κάτι που μεγάλωνε μέσα μου για εννέα μήνες και ξέρω πού πήγε ένα μέρος του Zane,” είπε.

Οι δύο οικογένειες ανέπτυξαν γρήγορα μια στενή διαδικτυακή φιλία και συνέχισαν να βρίσκονται από κοντά.

Οι γονείς του Zane δήλωσαν ότι πάντα θα θρηνούν την απώλεια του γιου τους, αλλά το ότι το παιδί τους έσωσε τη ζωή ενός άλλου παιδιού απάλυνε τον πόνο τους.

“Χάρισε χαμόγελα σε πέντε άλλες οικογένειες. Το να ξέρουμε ότι πέντε άλλες οικογένειες είναι ευτυχείς μας κάνει ευτυχισμένους,” είπε ο Ibrahim.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share