Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία-σοκ! Δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα για το Μάτι! (Video)

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο...»

17 Σεπτεμβρίου 2019 23:04
Καταγγελία-σοκ! Δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα για το Μάτι! (Video)

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του πραγματογνώμονα για την πυρκαγιά στο Μάτι ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Συγκλονίζει ο άνδρας που έχασε την γυναίκα του στο Μάτι για τη νέα πυρκαγιά: Ξυπνούσε πόρτα πόρτα τους κατοίκους μέσα στη νύχτα!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιγράφει πώς κάποιοι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα προκαλώντας βλάβη στη μηχανή του.

Ο Δημήτρης Λιότσιος είναι ο δικαστικός πραγματογνώμονας, διορισμένος από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κ. Λιότσιος εξήγησε, πως σήμερα ζει από καθαρή τύχη καθώς έφυγε από τον δρόμο όταν επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν οι μηχανικοί του αποκάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι που στερεώνει τον πίσω τροχό.

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω» περιγράφει ο επιπυραγός και πραγματογνώμονας για το Μάτι, Δημήτρης Λιότσιος, σημειώνοντας: «Το παξιμάδι αυτό συγκρατεί όλο τον τροχό. Όταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της»

Ο επιπυραγός κατέθεσε χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μηχανή του.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ή κατασκευαστικό σφάλμα αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιου που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Όσοι ήθελαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρουν ότι μπορεί να έχουν αφήσει και ίχνη» υπογράμμισε ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του πραγματογνώμονα και αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.

Το ατύχημα συνέβη στις 3 Μαρτίου. Ο δικαστικός πραγματογνώμονας συγκέντρωσε και παρέδωσε στις αρχές όλο το υλικό που αποδείκνυε ότι κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

«Όλα περνούν από το μυαλό μου και όλα θα ερευνηθούν» κατέληξε ο επιπυραγός.

Τραγωδία στο Μάτι: Τι απέγινε η γυναίκα που κρατούσε αγκαλιά το σκυλάκι μέσα στη θάλασσα;

Τι έχει απογίνει η γυναίκα που στην τραγωδία της πυρκαγιάς στο Μάτι, κρατούσε το σκυλάκι της μέσα στη θάλασσα;

Η ιστορία που γνώριζαν λίγοι! Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο άνθρωπος που επέζησε από το οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι! (Video)

μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές εικόνες με τους ανθρώπους να πέφτουν απεγνωσμένα στη θάλασσα για να σωθούν.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έδειχνε μια γυναίκα που είχε μπει στη θάλασσα για να σωθεί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι τη στιγμή που τους «έπνιγαν» οι καπνοί

Η κυρία στην φωτογραφία, εναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες. Τα...

Posted by Spyros Hatiras on Wednesday, July 24, 2019

Μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε την ιστορία με πίσω από αυτή τη θολή φωτογραφία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, ο χρήστης Spiros Hatiras στο Facebook, η γυναίκα της φωτογραφίας, της οποίος εξαίρει το μεγαλείο ψυχής, είχε υιοθετήσει το σκυλάκι που έχει μόνο τρία πόδια. Και οι δυο τους τα κατάφεραν και τώρα, μετά την περιπέτεια που έζησαν είναι καλά.

Η ανάρτηση για τη γυναίκα με το σκυλάκι στο Μάτι
«Η κυρία στην φωτογραφία, είναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες. Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι το οποίο είχε μόνο 3 πόδια.

Στη διάρκεια της περσινής τραγωδίας, το κρατούσε στην αγκαλιά της μέσα στην θάλασσα - φωτό 1 - όπου είχε καταφύγει μαζί του για να γλυτώσει. Η επόμενη φωτογραφία, είναι φετινή: οι δυο τους, τα κατάφεραν. Η αγάπη: η αγάπη που μπορεί να σώσει, με όλους τους τρόπους. Που μπορεί να σώσει πολλές φορές, με πολλές μορφές. Που σώνει εκείνον που την δέχεται, μα και εκείνον που την προσφέρει. Που όσο και αν προσφέρει, δεν μένει με λιγότερη. Μόνο η αγάπη: πιστεύω. Ομνύω. Υποκλίνομαι. Και χάρισμά σας, όλοι οι θεοί κ όλες οι θρησκείες, όλοι οι Άγιοι κ όλοι οι παράδεισοι. Η αγάπη, αρκεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share