Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Νίκος Λάγιος!

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

17 Σεπτεμβρίου 2019 18:20
Πέθανε ο Νίκος Λάγιος!

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο Νίκος Λάγιος, σκορπώντας τη θλίψη με τον ξαφνικό του θάνατο!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του επιχειρηματία.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Νίκος Λάγιος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμα του, στην περιοχή της Αγυιάς.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Νίκος Λάγιος είχε δραστηριοποιηθεί για πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης και ήταν ο επιχειρηματίας που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή της Μαρίνας, αλλά και στο Δασύλλιο, σε δύο από τα πιο τουριστικά σημεία της Πάτρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Εθνικής Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος των Νέων Κερδυλλίων. Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας!

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Από το συμβάν σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο η συνεπιβάτιδα της μηχανής όσο και η οδηγός του ΙΧ.

Καμίνια: Νεκρός άντρας ύστερα από ατύχημα με μηχανή!

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, κοντά στο πάρκο.

Συμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο 35χρονος οδηγός της μηχανής, στην προσπάθειά του να αποφύγει έναν 76χρονο που διέσχιζε το δρόμο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σε ότι αφορά τον ηλικιωμένο, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά τον τραυματισμό του.

Σχετική έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πειραιά.

Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής στο Άργος. Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Μάχη με τη ζωή του δίνει 16χρονος οδηγός μηχανής!

Το μοιραίο συνέβη στις 21:30 όταν ο ποδηλάτης χτύπησε κοντά στην διασταύρωση της Προσύμνης με τον δρόμο των Αρχαιοτήτων.

Στο σημείο έσπευσαν Τροχαία και ΕΚΑΒ και ο ποδηλάτης, που είναι ρουμανικής καταγωγής, πολύ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει την μάχη για την ζωή του

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share