Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μιλάνο: Φώναξε Αλλαχού Ακμπάρ και επιτέθηκε...!

Του επιτέθηκε με μαχαίρι...

17 Σεπτεμβρίου 2019 15:45
Μιλάνο: Φώναξε Αλλαχού Ακμπάρ και επιτέθηκε...!

Aγνωστος άνδρας επιτέθηκε με ψαλίδι σε έναν στρατιώτη στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνο. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 10:45 τοπική ώρα. Ο δράστης κάρφωσε με ψαλίδι τον στρατιώτη στον λαιμό, όπως αναφέρει το Milano Today. Επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί στην Κώ από μετανάστες!

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή προ την Via Vittor Pisani, ωστόσο συνελήφθη άμεσα από τις αρχές. Κατά τη σύλληψη φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ».

Αστυνομία και στρατιώτες βρέθηκαν άμεσα στο σημείο της επίθεσης και ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν εάν η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία. Ο 34χρονος στρατιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τη βαθιά πληγή στο λαιμό, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Επίθεση και βανδαλισμοί στο Ελληνικό Προξενείο του Μονάχου από αντεξουσιαστές!

Αντεξουσιαστές επιτέθηκαν στο Ελληνικό Προξενείο του Μονάχου! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι κατά την επίθεση βανδάλισαν το εσωτερικό του κτιρίου που στεγάζεται το ελληνικό προξενείο και έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους. Δείτε ακόμα: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη!

Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Exarchia Resists (A)»

Φωτογραφία από την επίθεση στο ελληνικό προξενείο:

«Τη νύχτα της 10.09. προς 11.09.2019, το Γενικό Προξενείο στο Μόναχο έγινε στόχος επίθεσης με χρώμα. Η πρόσοψη ψεκάστηκε με βιτουμένιο και στην πύλη γράφτηκαν οι λέξεις «Exarchia Resists (A)».

Η ενέργεια είναι η απάντησή μας στην καταστολή του ελληνικού κράτους στις καταλήψεις! Σε αλληλεγγύη με όλους τους κρατούμενους! Καμία παράδοση – Καμία εκεχειρία!», σημειώνει.

Οι τοίχοι γέμισαν με μαύρες μπογιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share