Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ανείπωτη θλίψη!

17 Σεπτεμβρίου 2019 13:07
Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.


Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός ηθοποιό! Οικογένεια Τάκη Σπυριδάκη: «Σεβαστείτε την κατάσταση και το πένθος μας»!

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός και επικρατεί θρήνος στην οικογένεια του, αλλά και όσους τον γνώριζαν μέσα από την δουλειά του.

Άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω επιπλοκών στην υγεία του την περασμένη Παρασκευή. Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκε από επιθετικής μορφής καρκίνο.

Ο λόγος για τον Brian Turk, ο οποίος εμφανίστηκε σε πολλές σειρές και ταινίες του Χόλυγουντ, όπως "Two and a Half Men", "Buffy the Vampire Slayer", "The Jamie Foxx Show", "Step by Step," "Wings , "Beverly Hills, 90210", "Boy Meets World", "ER", "Criminal Minds", "Animal Kingdom", "NCIS", "American Pie 2," "A.I. Artificial Intelligence," "Crocodile Dundee in Los Angeles," "The Lost World: Jurassic Park," "Big Fat Liar" κ.α.

Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο πλοίο στην καμπίνα του, ένας 59χρονος ο οποίος ταξίδευε ακτοπλοϊκώς, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να ανταποκρίνεται.

Με τον κατάπλου του “SUPERFAST XI” παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας! Ένας νεκρός!

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, με ένα νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ στην οδό Σπάρτης 4 στην πλατεία Αμερικής. Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι ένας 18χρονος Αφγανός.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, ενώ για το επεισόδιο διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλειας.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός δικυκλιστής στη Χερσόνησο!

Μια ακόμα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη αφού νεκρός είναι ένας δικυκλιστής στη Χερσόνησο! Ανυκουστο: Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε!

Θύμα ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, του οποίου τα στοιχεία αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, παραμένουν άγνωστα.

«Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και έφτασε στο Νοσοκομείο νεκρός», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης.

Σοκ στην Πάτρα: Νεκρός άντρας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι!

Νεκρός άντρας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πάτρα! Δυστυχώς η δυσοσμία έκανε τους περίοικους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία! Θρίλερ στην Πάτρα: Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη!

Στη διασταύρωση των οδών Λύκωνος και Μαυροκορδάτου στην Πάτρα, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share