Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Νεκρός πυροσβέστης ύστερα από έκρηξη σε κέντρο υγείας!

Τι λένε οι πληροφορίες;

16 Σεπτεμβρίου 2019 22:51
Τραγωδία: Νεκρός πυροσβέστης ύστερα από έκρηξη σε κέντρο υγείας!

Ένας πυροσβέστης νεκρός και άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν, από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ), στα διοικητικά γραφεία κέντρου για άτομα με ειδικές ανάγκες, στην πολιτεία Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φάρμινγκτον ανταποκρίθηκε άμεσα σε κλήση που έκανε λόγο για «μυρωδιά αερίου» στο διοικητικό κτίριο της οργάνωσης Life Enrichment Advancing People (LEAP), η οποία βοηθά ενήλικους με αναπηρία.


«Κατά την άφιξη της πυροσβεστικής ομάδας στην περιοχή, ώστε να διερευνήσει την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Από την έκρηξη, που προκλήθηκε, πιθανότατα, από διαρροή προπανίου, σκοτώθηκε ένας πυροσβέστης και τραυματίστηκαν άλλοι έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερις πυροσβέστες, ένας εργαζόμενος στη LEAP και ένας υπάλληλος ασθενοφόρων.

Πολλά σπίτια στην περιοχή υπέστησαν ζημιές και το κτίριο της LEAP «καταστράφηκε ολοσχερώς», δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε υπάλληλος της LEAP, πέντε λεπτά πριν την έκρηξη, μια ομάδα παιδιών είχε επιβιβαστεί σε σχολικό λεωφορείο, ακριβώς μπροστά από το κτίριο!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής.

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο έκθεσης σε χημικές ουσίες, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα. Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου

Το μυστηριώδες τρένο που εξαφανίστηκε με τους επιβάτες του

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share