Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε άντρας σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Σοκ!

16 Σεπτεμβρίου 2019 21:45
Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε άντρας σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει. Άντρας δεν δίστασε και σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Βάλχα, στη Γαλικία (βορειοδυτικά).


Ο 44χρονος άνδρας, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με τη σύζυγό του, πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο. Κατόπιν, δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο την αδελφή της και τη μητέρα της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την περιφέρεια της Γαλικίας.

Οι τρεις φόνοι «διαπράχθηκαν μπροστά» στα παιδιά του ζευγαριού, διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο Χαβιέρ Λοσάδα, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Γαλικίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προτού παραδοθεί τελικά στις αρχές.

Κατά το παρελθόν, η σύζυγός του δεν είχε καταθέσει καμία μήνυση σε βάρος του, σύμφωνα με τον Ισπανό αξιωματούχο.

Το τριπλό φονικό προκάλεσε την έντονη καταδίκη, ιδίως εκ μέρους της πολιτικής τάξης, σε μια χώρα όπου η μάχη εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας έχει αναχθεί σε εθνικό στόχο, μετά την υιοθέτηση ενός νόμου κατά της βίας εναντίον των γυναικών το 2004.

«Φοβερό. Τρεις γυναίκες της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν (…), θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θα σταματήσουμε προτού βάλουμε τέλος στον εγκληματικό σωβινισμό που σφαγιάζει τις γυναίκες» έγραψε σε μήνυμα στο Twitter ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ.

Σαράντα μία γυναίκες έχουν δολοφονηθεί φέτος στην Ισπανία από τον σύντροφό τους ή τον πρώην σύντροφό τους, σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση. Το 2018 ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 48.

Οικογενειακή τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας του και αυτοκτόνησε!

Ένας Ολλανδός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και στη συνέχει έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντόρντρεχτ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Ο 34χρονος δράστης πυροβόλησε επίσης και τραυμάτισε σοβαρά την 28χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίριαμ Σλοτ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 8 και 12 ετών.

Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία, ένα σπίτι στο πράστιο Χαμερστάιν του Ντόρντρεχτ, κοντά στο λιμάνι του Ρότερνταμ, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Μια από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες που έχουν δει αστυνομικοί συγκλονίζει, καθώς μια 28χρονη μητέρα αναγκάστηκε, όπως δήλωσε, να σκοτώσει το ενός έτους παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Το σοκαριστικό έγκλημα έγινε στην Ρωσία, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η 28χρονη, Yulia Khabitova συνελήφθη για την δολοφονία του μικρού Τιμούρ, τον οποίο πρώτα στραγγάλισε και στην συνέχεια τον έθαψε.

Στην αναπαράσταση, η Yulia έδειξε ακριβώς τις κινήσεις της αλλά και τα λόγια που είπε στον Τιμούρ πριν τον πνίξει.

«Όλα θα πάνε καλά. Δεν θα πεινάσεις ξανά. Δεν θα κλάψεις ξανά». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της άπορης μητέρας προς τον γιο της, πριν του αφαιρέσει την ζωή.

Ο πατέρας του Τιμούρ, Denis Tkachev, είχε εγκαταλείψει την Yulia για μια άλλη γυναίκα, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα.

Η Khabitova αρχικά ανέφερε στις Αρχές πως το παιδί χάθηκε, κάτι που δεν έπεισε κανέναν ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει πως δολοφόνησε τον γιο της επειδή δεν είχε να τον ταΐσει.

«Τον στραγγάλισα, τον τύλιξα με μια κουβέρτα και τον έθαψα. Δεν είχα χρήματα για να του αγοράσω φαγητό», δήλωσε η 28χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Yulia είχε βρει πρόσφατα δουλειά σε ένα σούπερ μάρκετ και μάλιστα είχε προσλάβει και μια νταντά για τον μικρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share