Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκλαιγαν όλοι στο στούντιο με την 18χρονη Νεφέλη: Το κορίτσι που δεν μπορεί να μιλήσει αλλά τραγουδά!

Τρομέρη συγκίνηση

16 Σεπτεμβρίου 2019 18:43
Έκλαιγαν όλοι στο στούντιο με την 18χρονη Νεφέλη: Το κορίτσι που δεν μπορεί να μιλήσει αλλά τραγουδά!

Η 18χρονη Νεφέλη Αντωνίου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, όταν ήταν μόλις 4 ετών.

Κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, ωστόσο όταν ήταν 9 ετών ένας δεύτερος όγκος εμφανίστηκε και ακολούθησε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο της δημιούργησε ανεπανόρθωτη ζημιά.

Η Νεφέλη δεν μπορεί να μιλήσει, ωστόσο βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο έκφρασης που είναι το τραγούδι. Κάθε φορά που τραγουδάει προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όλους. Πραγματικά υποκλινόμαστε όλοι στην δύναμη ψυχής αυτού του κοριτσιού.

Είναι παράδειγμα για όλους μας

Πέμπτη 28.03.2019

Μαζί μας στο πλατό η μικρή Νεφέλη με τη μητέρα της. Η 18χρονη που δε μιλάει, αλλά τραγουδάει δίνει μια συναυλία ζωής και έντονων συναισθημάτων.

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Thursday, March 28, 2019

Εκπληκτικό: Του είπαν ότι του απομένουν 18 μήνες ζωής και εκείνος θεράπευσε τον καρκίνο του έτσι!

Στην ηλικία των 32, ο Ντέβήντ Χίμπιτ από το Staffordshire της Αγγλίας διαγνώστηκε με καρκίνο. Αρνήθηκε να συνεχίσει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και οι γιατροί του είπαν ότι είχε ακόμα 18 μήνες ζωής. Τραγικό: Καθυστερούσε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει αλλά δεν τα κατάφερε...

«Ένιωσα ότι η χημειοθεραπεία με σκότωνε και δεν είχα τίποτα να χάσω», είπε ο Hibbit στη «Metro». «Δεν μπορούσα να δεχτώ στα αλήθεια ότι επρόκειτο να πεθάνω».

Οι φίλοι του του είπαν για το έλαιο κάνναβης και πώς είχε θεραπεύσει τους ανθρώπους από καρκίνο, στο παρελθόν. Αρχικά, ήταν απαξιωτικός. «Δεν είχα ποτέ καμία σχέση με τα ναρκωτικά», είπε.

Το 2013 υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργείο για να αφαιρέσει το παχύ του έντερο, αλλά δεν είχαν επιτυχία στον περιορισμό της εξάπλωσης του καρκίνου. Στο τέλος, ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε, έτσι έδωσε μια ευκαιρία στο έλαιο κάνναβης.

Μετά από 18 μήνες οι γιατροί του δήλωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο, τουλάχιστον για τώρα.

Το Κέντρο έρευνας Καρκίνου της Βρετανίας λέει ότι είναι ανενημέρωτο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από την κάνναβη για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και ότι δεν υπάρχουν καλά αποδεικτικά στοιχεία για να το υποστηρίξει ως ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο. Αλλά ίσως μια μέρα ο κόσμος πειστεί και δώσει στην κάνναβη την ευκαιρία που της αξίζει.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share