Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Λιβάνη! Ήταν όλοι στην κηδεία του!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του...

16 Σεπτεμβρίου 2019 16:13
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Λιβάνη! Ήταν όλοι στην κηδεία του!

Φίλοι και συγγενείς σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Αντώνη Λιβανή, στο Α' Νεκροταφείο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο εκδότης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη. Έφυγε από τη ζωή ο Νάνος Βαλαωρίτης!

Μεταξύ άλλων που τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Πηγή: youweekly.gr

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Δημήτρη Ρίζου!

Φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες οδήγησαν τον Δημήτρη Ρίζου στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Τραγική απώλεια: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης!

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και οι Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Πάνος Καμμενος, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Κοπελούζος, Αργύρης Ντινόπουλος και Ελίζα Βοζενμπεργκ.

Πηγή: youweekly.gr

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου!

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του και τα μηνύματα για την απώλεια του σπαράζουν καρδιές..

Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή σήμερα, το πρωί, ο Δημήτρης Ρίζος. Ο γνωστός εκδότης που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Πέγκυ Ρϊζου, η οποία επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media.

Η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της.

«Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Τον Δ. Ρίζο αποχαιρέτησε και η κόρη του. «Μπαμπά μου… καλό ταξίδι. Σ’ αγαπώ πάντα, για πάντα», έγραψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share