Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική εξομολόγηση θύματος: «Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες και με βίασε πέντε φορές!»

Το «Τέρας του Κάβου» κυκλοφορεί ελεύθερο!

16 Σεπτεμβρίου 2019 15:38
Σοκαριστική εξομολόγηση θύματος: «Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες και με βίασε πέντε φορές!»

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση μιας νεαρής Βρετανίδας που έπεσε θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες στον Κάβο της Κέρκυρας και αποφυλακίστηκε έξι μόλις χρόνια μετά την καταδίκη του χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Οργή στην Βρετανία για την αποφυλάκιση του Κερκυραίου που βί@ζε τουρίστριες!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ασπιώτη, τον άντρα που το 2010 είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

Το 2010 ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη γεγονός που σημαίνει ότι επρόκειτο να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Κι όμως, βγήκε μόλις έξι χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Διεθνείς αντιδράσεις για τον «Δράκο του Κάβου» που αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα!

Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Μόργκαν, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και η εξομολόγησή της σοκάρει.

Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα βρισκόταν στον Κάβο της Κέρκυρας, καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.

«Δεν είχα ιδεά τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλει γιατί θα την σκότωνε. Σάλος από την αποφυλάκιση του «Δράκου του Κάβου»: Μετανιωμένος ο κατά συρροή βιαστής της Κέρκυρας! (Video)

Τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είπε στην εκπομπή.

Η Μόργκαν λέει πως όταν έμαθε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ασπιώτη, 52 χρόνια φυλάκιση, ανακουφίστηκε, καθώς αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών. Κι όμως, τον περασμένο Αύγουστο, ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος, 43 χρόνια πριν την λήξη της ποινής του!

Οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας δίπλα σε κοπέλες! Ξεσπούν τα θύματά του! (Video)

Αίσθηση προκαλούν οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας, τις οποίες τράβηξε μετά την αποφυλάκισή του. Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Σάλος από την αποφυλάκιση του «Δράκου του Κάβου»: Μετανιωμένος ο κατά συρροή βιαστής της Κέρκυρας! (Video)

Σε μία από αυτές, το «τέρας του Κάβου», όπως τον είχαν αποκαλέσει τα ξένα μέσα, ποζάρει σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κάβου. Στο πεζοδρόμιο πίσω του φαίνονται δυο νεαρά κορίτσια. Σε μια άλλη ποζάρει πίσω από ένα μπαρ.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν κοντά στα σημεία όπου είχε παρασύρει και βιάσει Βρετανίδες τουρίστριες αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι. Η Κέιλυ Μόργκαν, ένα από τα θύματά του, βλέποντας τις selfie του βιαστή αποκάλυψε την ταυτότητά της και ξέσπασε στα βρετανικά ΜΜΕ.

Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Όταν άκουσα ότι είναι έξω σοκαρίστηκα. Ξέσπασα σε κλάματα, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Νιώθω αηδιασμένη.

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχε βιάσει μία από τις πελάτισσές μου λίγες μέρες πριν από εμένα και εκείνη μου είχε περιγράψει τα τατουάζ του. Έχει ένα που λέει Γ@@@ την αστυνομία. Με το που είδα αυτά τα τατουάζ ήξερα τι θα μου συνέβαινε»

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος του Corfu TV News, Διονύσης Μάμαλος, ο 47χρονος «διασκεδάζει στην περιοχή του Κάβου που είναι μια τουριστική περιοχή. Εκεί οι ιδιοκτήτες και οι καταστηματάρχες τον κερνούν ποτά και περνάει έτσι τις ώρες του με τη σύντροφό του. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει δουλειά και πιστεύω ότι εάν συνεχίσει έτσι θα προβεί πάλι σε έκνομες πράξεις».

O 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη. Τη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί σε βιαστή. Όμως, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη είχε παραδεχθεί τους βιασμούς.

Τους δύο τους έκανα τον τρίτο όμως δεν τον έκανα. Με κατηγορήσανε όμως για τρεις και μου έδωσαν 48 χρόνια φυλακή. Έβγαλα τα 15 και βγήκα με το Νόμο του Παρασκευόπουλου

Οι φωτογραφίες του βιαστή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου διασύροντας τη χώρα μας. Η Daily Mail έγραψε :

«Ο ελεύθερος βιαστής, γνωστός ως “το τέρας του Κάβου” ποστάρει ανατριχιαστικές selfie από το ελληνικό θέρετρο όπου βίασε επτά Βρετανίδες, αφού οι αρχές τον άφησαν 45 χρόνια νωρίτερα.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share