Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής! (photos-video)

Θλίψη!

16 Σεπτεμβρίου 2019 09:59
Σοκ: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής! (photos-video)

Ο Ρικ Όκασεκ, τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Cars», πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία. Πέθανε ο ρόκερ Έντι Μάνεϊ!

Το αστυνομικό τμήμα της αμερικανικής μητρόπολης έλαβε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα) «για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του» και έσπευσε στο σημείο.

Ο θάνατος του τραγουδιστή διαπιστώθηκε στο σημείο.

Το συγκρότημα έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αρχές 1980, με μεγάλες επιτυχίες όπως το «My Best Friend's Girl» και «Drive».

Ο Όκασεκ ήταν παντρεμένος επί χρόνια με το σούπερμοντελ Πολίνα Ποριζκόβα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Drive» το 1984 και χώρισαν πέρσι.

Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός για τα μαύρα, ατημέλητα μαλλιά του και τα μαύρα γυαλιά που φορούσε σε πολλά από τα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος.

Ο Όκασεκ και οι «Cars» συμπεριλήφθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος τραγουδιστής στα 58 του χρόνια!

Με συγκίνηση αντέδρασε ο indie κόσμος στην είδηση για τον αναπάντεχο θάνατο του Καλιφορνέζου τραγουδοποιού Daniel Johnston, μιας μορφής βασανισμένης από τη σχιζοφρένεια και τη διπολική διαταραχή, που όμως αποτιμήθηκε ως σημαντική για τη lo-fi αισθητική.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

Καταγόμενος από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ο Johnston πρωτοβρήκε κοινό όσο δούλευε υπάλληλος στα McDonalds στο Austin του Τέξας, κατά τη δεκαετία του 1980, μοιράζοντας κασέτες με τις δημιουργίες του -πρώτη ανάμεσά τους ήταν το Songs Of Pain (1981). Τη φήμη του θα εκτόξευε το 1992 ο Kurt Cobain, χάρη σε δημόσιες εμφανίσεις με ένα μπλουζάκι με το εξώφυλλο του άλμπουμ Hi, How Are You (1983).

Ο Johnston είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τα μουσικά πράγματα πίσω στο 2017, επικαλούμενος ζητήματα υγείας. Τελευταία του δισκογραφική εμφάνιση ήταν το άλμπουμ Beam Me Up! (2010).

Την είδηση του θανάτου του Johnston μετέφερε στην αμερικάνικη εφημερίδα The Austin Chronicle ο πρώην μάνατζέρ του Jeff Tartakov, επιβεβαιώνοντας ότι ο Daniel Johnston πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ήταν 58 ετών.

Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η ψυχολόγος Ελένη Αθανασοπούλου, «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 40 της χρόνια χτυπημένη από τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο.Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα, προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες το Κλειστό Κατάστημα Φυλακών Πάτρας, ενώ ήταν και μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «Αγ. Στεφάνου» αλλά και μέλος του Κοινωνικού Κέντρου της Πάτρας.

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος!

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

O πρώην εκδότης του Ελεύθερου Τύπου και του Αδέσμευτου Τύπου γεννήθηκε 1936 στην Πρώτη Σερρών. Ο αδελφός του Νίκος Ρίζος επιβεβαίωσε την είδηση την είδηση στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Πέθαναν και τα τρία τους παιδιά από μια ασθένεια που κανείς δεν γνωρίζει!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share