Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η στιγμή που μια μάνα αποχαιρετά το παιδί της πριν το δώσει για υιοθεσία! (Video)

Συγκλονιστικό...

16 Σεπτεμβρίου 2019 08:00
Η στιγμή που μια μάνα αποχαιρετά το παιδί της πριν το δώσει για υιοθεσία! (Video)

«Με το βίντεο αυτό θα ξέρει το μωρό μου ότι πάντα το ήθελα». Η Χάνα Μόγκι από τη Γιούτα της Αμερικής, έπρεπε να πάρει μια απίστευτα δύσκολη απόφαση: Να δώσει το μόλις δύο μηνών γιο της Τάγκαρτ για υιοθεσία. Έτσι αποφάσισε να γυρίσει ένα τρυφερό βίντεο με το σκεπτικό κάποτε να το δει και το μωρό της. Στο βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα της στο facebook Love What Matters Facebook, η Χάνα εξηγεί στον γιο της Τάγκαρτ γιατί αναγκάστηκε να το δώσει σε ένα ζευγάρι για να τον αναθρέψει. Αληθινή ιστορία: Νοσηλεύτρια υιοθετεί κοριτσάκι που αγάπησε με μια ματιά! Δεν το επισκεπτόταν κανείς στο νοσοκομείο!

Αυτός είναι ο γιος μου, ο Τακγ, τον οποίο έβαλα σε λίστα έγκρισης υιοθεσίας το Μάρτιο του 2016», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο. Αυτό το βίντεο έγινε ώστε να μπορεί να μάθει κάποτε το μωρό μου, πως ότι έκανα ήταν αποκλειστικά από αγάπη γι ‘αυτόν. Ποτέ δεν θα πρέπει να σκεφτεί ότι τον έδωσα ή ότι δεν τον αγαπούσα. Θα είναι πάντα σε θέση να γνωρίζει ότι τον αγαπούσα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο.

Η Μόνγκι ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος. Ο πατέρας της Ταγκαρτ,Κέιντεν, ήταν 20. Όπως εξηγεί στο βίντεο, ήταν πολύ ενθουσιασμένος για την εγκυμοσύνη της.

«Ο μπαμπάς σου σε αγαπούσε τόσο πολύ από την αρχή» , λέει στο μωρό. «Όμως ο μπαμπάς σου πέθανε ενώ ήμουν έγκυος. Έτσι έπρεπε να πάρω αυτή τη σκληρή απόφαση».

Μετά την ανάγνωση χιλιάδων προτάσεων για υιοθεσία η Mongie βρήκε ένα ζευγάρι, τον Μπραντ και την Έμιλι Μάρσ, το οποίο ζούσε επίσης στη Γιούτα.

«Διάβασα την επιστολή τους και αμέσως σκέφτηκα, Αυτοί είναι»

Σήμερα το ζευγάρι, που στο μεταξύ υιοθέτησε ακόμη ένα νεογέννητο, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη Hannah. Της επιτρέπουν να βλέπει το μωρό της όσες φορές θέλει και μάλιστα συχνά τη φωνάζουν και για babysitting. Όπως χαρακτηριστικά ομολόγησε η Χάνα στο AB.C., «Ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που οι Marshes ήταν τόσο πρόθυμοι να με δεχτούν στην οικογένειά τους»

«Αν έχω μετανοιώσει; Κάθε φορά που επισκέπτομαι τον Τακγ, φεύγω με αίσθηση της χαράς και σιγουριάς που μπήκε σε μια τέτοια οικογένεια. Όχι ποτέ δεν έχω ποτέ μετανιώσει για την απόφασή μου».

Απίστευτο: Γυναίκα συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική της μητέρα!

Η 81χρονη Ιρλανδή, συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή της τη μητέρα της που είναι 104 χρονών όπως γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η Εϊλίν Μακίν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο Bethany Home στο Δουβλίνο και δεν είχε ποτέ συναντήσει τη βιολογική της μητέρα.

Νωρίτερα φέτος ένας γενεαλόγος της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει ότι την εντόπισε στη Σκωτία. Εκείνη ταξίδεψε τον περασμένο μήνα και συνάντησε επιτέλους την μητέρα της Ελίζαμπεθ.

«Πήγα να την γνωρίσω και είναι η πιο γλυκιά γυναίκα, υπέροχη οικογένεια και μου έκαναν θερμή υποδοχή» είπε στον σταθμό. Όπως περιέγραψε, όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας της εκείνη διάβαζε εφημερίδα. «Της είπα ότι είμαι από την Ιρλανδία και μου απάντησε "Γεννήθηκα στην Ιρλανδία".

Μετά της είπα "Ξέρεις, είμαι η κόρη σου" και εκείνη σήκωσε το βλέμμα και μου έπιασε το χέρι» δήλωσε η Εϊλίν στον σταθμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, τώρα ανακάλυψε ότι έχει δύο ετεροθαλείς αδελφούς.

Πατέρας εγκαταλείπει την κόρη του- Όταν κοίταξε πίσω ανακάλυψε κάτι που δεν το περίμενε!

Το βίντεο που πρόκειται να δείτε είναι μία φανταστική ιστορία, αλλά δυστυχώς, πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή.

Αυτή η ιστορία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που αποφασίζει να μεγαλώσει την οικογένειά του υιοθετώντας ένα όμορφο κοκκινομάλλικο κοριτσάκι. Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, και οι δύο νέες αδερφούλες τα πήγαιναν περίφημα- μέχρι τη στιγμή που το υιοθετημένο κορίτσι άρχισε να κάνει μερικά αθώα λάθη. Για παράδειγμα, κατά λάθος, έριξε κρασί στο τραπεζομάντιλο της μητέρας της. Στην ουσία όμως, τα έκανε γιατί διψούσε για προσοχή και τρυφερότητα.

Όταν η μικρή έκανε μία αταξία σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι γονείς του υιοθετημένου κοριτσιού ενοχλήθηκαν τόσο σε σημείο να αρχίσουν να αναρωτιούνται για το αν έκαναν καλά να την υιοθετήσουν από την πρώτη στιγμή. Μπορεί απλώς να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους σχετικά με το πως ένα παιδί θα έπρεπε να συμπεριφέρεται, άσχετα από το γεγονός ότι το παιδί αυτό έχει ένα άσχημο παρελθόν.

Να σας θυμήσουμε άλλη μια συγκινητική ιστορία, αυτή τη φορά με ένα Σκύλο καταφυγίου με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral!

Έτσι, ήρθε η στιγμή που οι γονείς πήραν την απαράδεχτη απόφαση. Η μάνα κι ο πατέρας θέλησαν να ξεφορτωθούν το υιοθετημένο παιδί- το οδήγησαν σε ένα απομακρυσμένο χωράφι και την άφησαν εκεί ολομόναχη.

Όπως ο πατέρας απομακρυνόταν με το αμάξι από το καημένο το μικρό κορίτσι, κοιτάζει πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου. Τότε, μία σοκαριστική εικόνα αποκαλύφθηκε!

Παρακολουθήστε και περιμένετε να δείτε ως το τέλος το συγκλονιστικό και τολμηρό βίντεο, σχετικά με την εγκατάλειψη αθώων πλασμάτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share