Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρία Ρωχάμη: "Ο πατέρας μου όταν γεννήθηκα δραπέτευσε και ήρθε να με δει" (Video)

Τι είπε σε συνέντευξη της;

15 Σεπτεμβρίου 2019 18:32
Μαρία Ρωχάμη:

Την ημέρα που γεννήθηκε η Μαρία Ρωχάμη, ο πατέρας της, ο διαβόητος δραπέτης Βαγγέλη Ρωχάμης, απέδρασε από την φυλακή για να πάει στο μαιευτήριο να την δει. Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε στην Αννίτα Πάνια η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη!

«Δεν με πειράζει όταν με αποκαλούν "κόρη του Ρωχάμη". Άλλες φορές όταν με βλέπουν κάποιοι είναι χαρούμενοι και άλλες είναι διστακτικοί. Ανάλογα το χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά. «Βίωσα την ιστορία του πατέρα μου κυρίως στην εφηβική ηλικία. Εν δράσει ήταν τη δεκαετία του 80. Συνειδητοποίησα την κατάσταση με τον πατέρα μου τη δεκαετία του 90» πρόσθεσε. «Δεν πείραξε ούτε μύγα» συμπλήρωσε και ανέφερε ακόμη ότι «δεν γινόταν να μην ξέρω ότι ήταν στην φυλακή. H μητέρα μου ήταν ηρωϊδα. Με πήγαινε στο επισκεπτήριο για να τον δω». Ακόμη αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στην εφηβεία της ήθελε να αλλάξει το επίθετό της, αλλά δεν το έκανε. Αυτός ο παιδεραστής νόμιζε ότι θα είναι ασφαλής στη φυλακή! Δείτε όμως τι του έκαναν και τι τον περιμένει…!

«Στην παιδική μου ηλικία ναι μεν υπήρξε bullying αλλά το κατάλαβα μεταγενέστερα. Όλοι ήθελαν να με παντρευτούν αλλά μόλις φτάνουν στο σημείο να τον γνωρίζουν φεύγουν» είπε ακόμη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συνελήφθη 27χρονος δραπέτης φυλακών!

Συνελήφθη 27χρονος δραπέτης φυλακών! Από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας είχε αποδράσει! Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Συνελήφθη, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στις 28-8-2019 είχε αποδράσει από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του εντοπίσθηκαν τρία κενά βαλιτσάκια εργαλείων, τα οποία προέρχονταν από κλοπή που είχε διαπραχθεί σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού την 28-8-2019 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς, οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πρέβεζα: Συνελήφθη δραπέτης!

50χρονος αλλοδαπός που είχε αποδράσει από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πρέβεζα από την Ομάδα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Παράλληλα έχουν δραπετεύσει άλλοι 2 αλλοδαποί.

Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί, που είχαν αναλάβει αγροτικές εργασίες στις φυλακές, δεν ήταν παρόντες στην καταμέτρηση κι έτσι κηρύχθηκαν δραπέτες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς και με ποιον τρόπο απέδρασαν. Όμως, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τον εντοπισμό τους, συνελήφθη στην Πρέβεζα ένας άλλος δραπέτης των ίδιων φυλακών Κασσάνδρας!

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Όταν συνελήφθη, προέκυψε ότι θεωρούνταν δραπέτης καθώς δεν είχε επιστρέψει από τακτική άδεια που είχε πάρει ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, οδηγήθηκε εκ νέου στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης.

Κτηνωδία στην Κρήτη: Συνελήφθη ο 73χρονος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο!

Συνελήφθη ο 73χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του, έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κτηνωδία στην Αρκαδία: Σκότωσαν με φόλα τον σκύλο - σύμβολο του Αστέρα Τρίπολης!

Ο εντοπισμός του ήταν θέμα ωρών μιας και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε ξεκάθαρα τον αριθμό του οχήματός του. Οι, δε, αντιδράσεις των πολιτών ήταν έντονες, ζητώντας από τις αρχές τον εντοπισμό του.

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη: Ακρωτηρίασαν και βασάνισαν κουτάβι! (Video)

Ένα φρικιαστικό περιστατικό βίαιης κακοποίησης ζώου είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Αυτή τη φορά το περιστατικό καταγράφεται στην Ξάνθη.

Το άτυχο σκυλάκι, μόλις δύο μηνών, βρέθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι και αυτιά καθώς και διάφορες μαχαιριές στο σώμα του. Θα συγκινηθείτε: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!


Το κακοποιημένο ζώο το άφησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι φιλόζωης η οποία αμέσως κινητοποιήθηκε μαζί με την φιλοζωική Αδεσποτούλια Ξάνθης για τη μεταφορά του ζώου στον κτηνίατρο.


Όπως επισημαίνεται σχετικά τα άκρα και τα αυτά του σκύλου φαίνεται πως έχουν κοπεί με μαχαίρι ενώ από τη μεριά της η φιλοζωική προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share