Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα "χτύπησε" παιδί! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες!

14 Σεπτεμβρίου 2019 19:44
Σοκ: Αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα

Αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα χτύπησε παιδί! Το βίντεο που "κόβει" την ανάσα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει. Απίστευτο: Μετανάστης κρυβόταν στην μπαγκαζιέρα αυτοκινήτου! Τον ανακάλυψαν οι ιδιοκτήτες!

Ένας παιδί, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, νομίζοντας πως θα προλάβει να φτάσει απέναντι, ωστόσο αυτό που του συνέβη θα το θυμάται για όλη του τη ζωή.

Αυτοκίνητο που έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα εκείνη την στιγμή τον χτύπησε με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στον αέρα και να πέσει στο έδαφος.

Γρήγορα όμως, σηκώθηκε, πήγε στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός έτρεξε κοντά του να δει αν είναι καλά. Από θαύμα δεν έπαθε τίποτα.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας έπεσε σε γκρεμό στο Μαχαιρά. Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι!

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των σωστικών συνεργείων για την ανάσυρσή του.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και «εκτόξευσε» άνδρα! (Video)

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε ένας σκέιτμπορντερ στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ κατέγραψε με την κάμερά του ένας φίλος του. Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Ήταν 18 Αυγούστου όταν ο Φίλαν Γούτεν, ο οποίος στον κόσμο του σκέιτ έχει το παρατσούκλι Wolf, δοκίμαζε να κατέβει από έναν μικρό τοίχο στον παράδρομο μιας λεωφόρου.

Αυτό που δεν έλαβε υπόψη του, όμως, ούτε ο Γούτεν ούτε ο φίλος του ήταν ότι στον δρόμο κυκλοφορούν και αυτοκίνητα.
Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στο βίντεο προκαλούν σοκ καθώς όταν ο Γούτεν προσγειώθηκε στο δρόμο ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και τον «εκτοξεύει» κάποια μέτρα μακρύτερα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο νεαρός σκέιτμπορντερ υπέστη κάταγμα στην λεκάνη για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας πέντε ωρών με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν μεταλλικές βίδες και πλάκες για την αποκατάστασή του.
Οι γιατροί είπαν στον Γούτεν ότι θα πρέπει για τους επόμενους τρεις μήνες να κινείται με αναπηρική καρέκλα με την μητέρα του να ενημερώνει την Πέμπτη ότι η ανάρρωση εξελίσσεται ομαλά.

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς! (photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ηλιούπολης. Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και «εκτόξευσε» άνδρα! (Video)

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται επί της οδού Τσαμαδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους και προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι δυο γυναίκες που ψώνιζαν, μια γυναίκα που εργαζόταν σε πάγκο της λαϊκής αγοράς καθώς και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ενώ όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός στο σημείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share