Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θέλω κρέμασμα, μετάνιωσα...» δηλώνει η 19χρονη μητέρα!

Αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου!

13 Σεπτεμβρίου 2019 19:08
«Θέλω κρέμασμα, μετάνιωσα...» δηλώνει η 19χρονη μητέρα!

«Θέλω κρέμασμα... Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου...» Η 19χρονη Άρτεμις εμφανίσθηκε ως ένα ανθρώπινο ράκος μπροστά στον εισαγγελέα.

Της ασκήθηκε δίωξη για την εγκατάλειψη του βρέφους της στη Νέα Ιωνία και την παρέπεμψε να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η κοπέλα, που επέλεξε να εγκαταλείψει το μωρό της μόλις επτά ημέρες από τη στιγμή που το έφερε στον κόσμο, αποδίδει πλέον την πράξη της τόσο στην κακή οικονομική της κατάσταση και την επιλόχειο κατάθλιψη.

Ωστόσο, η θλίψη φαίνεται ότι ακολουθούσε την Άρτεμη στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής της. Οι περισσότερες αναρτήσεις της στα social media δείχνουν ένα κορίτσι λυπημένο και απογοητευμένο. Η ίδια έχασε μικρή τη μητέρα της και τελικά ανατράφηκε από την αδελφή του πατέρα της και τη γιαγιά της. Το γεγονός ότι η ίδια έζησε την απώλεια της μάνας προξενεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το δικό της μωρό. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας που μίλησαν μαζί της περιγράφουν ένα πλάσμα φοβισμένο και μπερδεμένο- επισημαίνουν μάλιστα, ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη που θα οδηγούσαν στην ταυτότητά της και αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμπεριφοράς της ότι εγκατέλειψε το βρέφος στα πενήντα μέτρα από το σπίτι που μένει.

Συγκινημένη και αγχωμένη όμως, εμφανίσθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα, σε σημείο που εκείνος την παρότρυνε να ηρεμήσει.

Ο εισαγγελέας ρώτησε την δεκαεννιάχρονη για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Το μωρό, είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων.

Νέα Ιωνία: Αναβλήθηκε η δίκη της 19χρονης που εγκατέλειψε το μωρό της!

Αναβλήθηκε η δίκη της 19χρονης που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία! Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μέσω του συνηγόρου της ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες δύο αστυνομικοί, εκείνος που εντόπισε το βρέφος και εκείνος που επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί ξανά ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου η 19χρονη μητέρα που είναι κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο μετά την εγκατάλειψη του μωρού της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή λεχώνα ζήτησε και έλαβε αναβολή στη δίκη της προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο ο αστυνομικός που εντόπισε το βρέφος και ο αξιωματικός του Τμήματος Ανηλίκων που επιλήφθηκε της υπόθεσης. Η ίδια υποστηρίζει πως το θέλει πίσω.

Πλην της κλήσης των δύο αστυνομικών που ζήτησε η υπεράσπιση και αποδέχθηκε το δικαστήριο, δεκτό έγινε και το αίτημα της 19χρονης, για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη.

Την ίδια ώρα, βίντεο με τις κινήσεις της 19χρονης την ώρα που εγκαταλείπει το μωρό της, δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

"Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου" δήλωσε η 19χρονη μητέρα!

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε πριν λίγη ώρα η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Η ίδια δήλωσε ότι "μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου" παρόλο που το εγκατάλειψε...

Τη ρώτησε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

Στο γραφείο του εισαγγελέα η 19χρονη ήταν συγκινημένη και αγχωμένη και ο εισαγγελέας την συμβούλευσε να μην αγχώνεται.

Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Η 19χρονη ανέφερε ότι έχει επιλόχειο κατάθλιψη και για αυτό το λόγο έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το παιδί της, ενώ ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε και ότι είναι κάτι που έχει μετανιώσει.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μετά την άσκηση της δίωξης η 19χρονη οδηγήθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί. Δεν αποκλείεται πάντως να ζητήσει και να λάβει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης της.Ήδη, μάλιστα, έχει ζητήσει την εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να φθάνουν στα ίχνη της από κάμερες ασφαλείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share