Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαχαίρωσε τον εραστή της επειδή την έκλεβε στη Monopoly!

Απίστευτο και όμως αληθινό

13 Σεπτεμβρίου 2019 15:53
Μαχαίρωσε τον εραστή της επειδή την έκλεβε στη Monopoly!

Κατευθείαν στη φυλακή. Αυτή ήταν η εντολή της αστυνομίας σε μια 60χρονη γιαγιά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά ενώ έπαιζαν Μονόπολη. Κτηνωδία: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe New Mexican, όταν αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από μια κλήση για επίθεση με μαχαίρι και βρήκαν τον 48χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα από πληγές στο κεφάλι και στο χέρι.

Συνέλαβαν τη Λόρα Τσάβες, 60 ετών, η οποία φέρεται να έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του και να τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 10χρονος εγγονός της βρισκόταν στο διαμέρισμα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιζαν Μονόπολη όταν η Τσάβες κατηγόρησε τον άνδρα ότι έκλεβε.

Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η Τσάβες προφυλακίστηκε και για την απελευθέρωσή της ορίστηκε ότι απαιτείται η καταβολή εγγύησης 5.000 δολαρίων.

Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Οκτώ μαθητές στην Κίνα σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από έναν άνδρα με μαχαίρι, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Το περιστατικό σημειώθηκε με την έναρξη των μαθημάτων στο χωριό Τσαογιάνγκπο της επαρχίας Χουμπέι, διευκρίνισε η δημαρχία της πόλης Ενσί, όπου βρίσκεται το χωριό. Ένας 40χρονος άνδρας, ανύπανδρος, που κατάγεται από το χωριό αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια, ανέφεραν ότι οι μαθητές δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι. Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα, όπου η οπλοκατοχή ελέγχεται πολύ αυστηρά. Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του και τώρα διεκδικεί την κληρονομιά!

Τον Απρίλιο του 2018 ένας 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 9 φοιτητές στην επαρχία Σαανσί στη βόρεια Κίνα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου εκτελέστηκε. Είχε δηλώσει στους ερευνητές ότι ως φοιτητής του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεχόταν κοροϊδίες.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας οπλισμένος με ένα κουζινομάχαιρο τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο στην αυτόνομη περιοχή Γκουανξί, στη νότια Κίνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share