Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Είδηση σοκ!

13 Σεπτεμβρίου 2019 14:26
Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Ρέθυμνο η είδηση του τραγικού χαμού του 32χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Μαρινάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο στο ύψος της Γεωργιούπολης.

Στην αιματοβαμμένη Κρήτη, η οποία από τις αρχές του 2019 μετράει ήδη 50 θύματα απ;o τροχαία, ήρθε να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο και το όνομα ενός παιδιού ο οποίος υπήρξε πολύ αγαπητός ανάμεσα στις τάξεις των Ρεθυμνιωτών.

Όσοι τον γνώριζαν έχουν να λένε τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Ανοιχτόκαρδος, καλόψυχος και προσιτός, ο Μιχάλης Μαρινάκης διέθετε φιλίες δυνατές και σήμερα φρόντισε άθελά του να τις διακόψει μια για πάντα.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τελευταίο ποστάρισμα του Μιχάλη είχε γίνει μόλις πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ημέρα κατά την οποία το πανελλήνιο υποδέχτηκε την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια ήταν και ο ίδιος ο Μιχάλης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ένας από τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν! Καλό σου ταξίδι μεγάλε!».

Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η ψυχολόγος Ελένη Αθανασοπούλου, «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 40 της χρόνια χτυπημένη από τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο.Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα, προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες το Κλειστό Κατάστημα Φυλακών Πάτρας, ενώ ήταν και μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «Αγ. Στεφάνου» αλλά και μέλος του Κοινωνικού Κέντρου της Πάτρας.

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος!

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

O πρώην εκδότης του Ελεύθερου Τύπου και του Αδέσμευτου Τύπου γεννήθηκε 1936 στην Πρώτη Σερρών. Ο αδελφός του Νίκος Ρίζος επιβεβαίωσε την είδηση την είδηση στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Πέθαναν και τα τρία τους παιδιά από μια ασθένεια που κανείς δεν γνωρίζει!

Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

Μια σημαντική αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε στα 63 του χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο χωριό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον Πτελεό Βόλου, υπάρχει απινιδωτής, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε μετά από δωρεά στο ΚΕΠ του χωριού που βρίσκεται στα 200 μέτρα από το σπίτι του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο απινιδωτής είναι δηλωμένος στο ΕΚΑΒ από 1/11/18. Μάλιστα υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα ανάγκης κολλημένα στην είσοδο και δύο άνθρωποι που έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια και ξέρουν πώς λειτουργεί και δύο φορείς της περιοχής.

Δεν ειδοποιήθηκε κανείς τη μοιραία νύχτα

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός υπεύθυνος κανείς το βράδυ που πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν ειδοποιήθηκε για να επέμβει. Συνήθως ειδοποιούνται τηλεφωνικά, όπως έγινε και τον Ιούλιο σε άλλο περιστατικό.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το ΕΚΑΒ, ο φορέας επισήμως δε δίνει εντολές ούτε συνδέεται με τους απινιδωτές που χρησιμοποιούνται στου δήμους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (09/09) το πρωί και η κηδεία του τελέστηκε δύο ημέρες αργότερα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για να πει το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share