Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Συναγερμός!

13 Σεπτεμβρίου 2019 12:59
Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο με φυσικό αέριο στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγ. Τριάδος, το πρωί της Παρασκευής στις 09: 40. Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Η άμεση αντίδραση του οδηγού αλλά και η άμεση παρέμβαση των πυροσβεστών του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού απέτρεψε τα χειρότερα ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε κατά λεωφορείου στο Κάραβελ! Τι είπε στους αστυνομικούς;

Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που πυροβόλησε κατά τουριστικού λεωφορείου το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το ξενοδοχείο Κάραβελ στο κέντρο της Αθήνας. Έγκλημα στην Καβάλα: 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο! (Video)

Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος μάλιστα εργαζόταν ως οδηγός στην ίδια εταιρεία με τον οδηγό του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για διάφορα ζητήματα την τελευταία διετία και κατά τη συνάντησή τους προχθές διαπληκτίστηκαν, πριν ο 45χρονος ανοίξει πυρ εναντίον του.

«Δύο χρόνια ο συγκεκριμένος μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν φτάσει στο σημείο να με ξυλοκοπήσουν και, μάλιστα, τόσο σοβαρά ώστε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, το μυαλό μου θόλωσε γιατί θυμήθηκα τι είχε κάνει, έβγαλα το δίκανο από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησα»: Αυτά είπε στους αστυνομικούς μόλις παραδόθηκε ο 45χρονος ο οποίος πριν από δύο ημέρες άρχισε να πυροβολεί το παρπρίζ τουριστικού λεωφορείου, στην περιοχή του Κάραβελ.

Τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών οχημάτων με λεωφορείο!

Καραμπόλα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο ύψος των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα δέκα άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνικό οδό Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανίων λόγω καραμπόλας (photo)

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας και στο ρεύμα εισόδου, προκλήθηκε τροχαίο όπου ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. κι ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Φωτιά σε λεωφορείο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην άνοδο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Σύμφωνα πληροφορίες του ethnos.gr, ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά είδε καπνό. Στη συνέχεια, άκουσε έναν κρότο, πιθανότατα από τον κινητήρα και έτρεξε με πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φωτιά. Ομως, δεν τα κατάφερε και έτσι έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική. Όπως ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου, η φωτιά ξέσπασε λόγω της παλαιότητας του οχήματος. Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία!

Στο λεωφορείο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν επέβαινε κόσμος.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία έχει διακοπεί ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξάγεται με δυσκολία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share