Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος!

Τραγική απώλεια!

13 Σεπτεμβρίου 2019 08:55
Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος!

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

O πρώην εκδότης του Ελεύθερου Τύπου και του Αδέσμευτου Τύπου γεννήθηκε 1936 στην Πρώτη Σερρών. Ο αδελφός του Νίκος Ρίζος επιβεβαίωσε την είδηση την είδηση στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Πέθαναν και τα τρία τους παιδιά από μια ασθένεια που κανείς δεν γνωρίζει!

Δημήτρης Σταρόβας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα! (video)

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. "Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δυο ημέρες πριν...", είπε.

Χθες το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τραγουδιστή σε κλίμα βαρύ πένθους τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

"Είναι αυτό το ξαφνικό που σε σοκάρει. Έχω μόνο να θυμάμαι πράγματα απίστευτα. Ήταν σαν μικρό παιδί. Λειτουργούσε αμιγώς με το συναίσθημα. Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δύο ημέρες πριν τον θάνατό του. Λέγαμε να έρθει να δει την παράσταση που παίζω.

Δεν είχε παραπονεθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία του, και τελευταία ήταν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήταν αναπάντεχο. Ο Λαυρέντης έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του. Και δίπλα να ήταν το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Σε ραδιόφωνα, σε αυτοκίνητα, σε ταξί, παντού παίζονταν τραγούδια του Λαυρέντη. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο… δεν απαλύνει τον πόνο βέβαια, αλλά έχει το μεγαλείο του. Σε κάνει να νιώθεις ότι ήταν ένα άνθρωπος που αν μη τι άλλο δεν πέρασε μάταια από αυτόν τον κόσμο! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και να επηρεάζεις ανθρώπους, γενιές ολόκληρες".

Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

Μια σημαντική αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε στα 63 του χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο χωριό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον Πτελεό Βόλου, υπάρχει απινιδωτής, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε μετά από δωρεά στο ΚΕΠ του χωριού που βρίσκεται στα 200 μέτρα από το σπίτι του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο απινιδωτής είναι δηλωμένος στο ΕΚΑΒ από 1/11/18. Μάλιστα υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα ανάγκης κολλημένα στην είσοδο και δύο άνθρωποι που έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια και ξέρουν πώς λειτουργεί και δύο φορείς της περιοχής.

Δεν ειδοποιήθηκε κανείς τη μοιραία νύχτα

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός υπεύθυνος κανείς το βράδυ που πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν ειδοποιήθηκε για να επέμβει. Συνήθως ειδοποιούνται τηλεφωνικά, όπως έγινε και τον Ιούλιο σε άλλο περιστατικό.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το ΕΚΑΒ, ο φορέας επισήμως δε δίνει εντολές ούτε συνδέεται με τους απινιδωτές που χρησιμοποιούνται στου δήμους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (09/09) το πρωί και η κηδεία του τελέστηκε δύο ημέρες αργότερα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για να πει το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η πρώτη ανάρτηση της κόρης του!

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της και ... ανατριχιάζει!

Η μοναχοκόρη του είναι συγκλονισμένη! Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το πρωί της Δευτέρας!

Η κόρη του τραγουδιστή, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα της!

Συγκεκριμένα έβαλε ως φωτογραφία προφίλ ένα σκίτσο που απεικονίζει τον αείμνηστο πατέρα της!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share