Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Οικογένεια εγκλωβίστηκε σε καταρράκτη! (Video)

Συναγερμός!

12 Σεπτεμβρίου 2019 20:13
Σοκ: Οικογένεια εγκλωβίστηκε σε καταρράκτη! (Video)

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να μετατραπεί το χόμπι μια οικογένειας από την Αμερική για περιηγήσεις σε μέρη με φυσικό κάλλος. Τρομακτικό ατύχημα για αθλήτρια του βόλεϊ: Έπεσε από καταρράκτη 15 μέτρων! (Video)

Ο Κέρτις Γουίτσον, η σύντροφός του και ο 13χρονος γιος του ήταν σε ένα ταξίδι στην κεντρική Καλιφόρνια. Αυτό που είχαν αποφασίσει να κάνουν ήταν να ακολουθήσουν τον ποταμό Αρόγιο Σέκο μέσα από ένα φαράγγι μέχρι να φτάσουν στον καταρράκτη. Εκεί, θα χρησιμοποιούσαν ένα σκοινί για να κατέβουν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε ένα κάμπινγκ.

Ωστόσο το σχοινί που υποτίθεται ότι ο πατέρας θα έβρισκε εκεί δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κολλήσει στο σημείο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο καταρράκτης είχε περισσότερο νερό από όσο περίμεναν και δεν μπορούσαν να τον διασχίσουν. «Τρόμαξα όταν είδα πως το νερό ήταν πάρα πολύ και δεν μπορούσαμε να διασχίσουμε τον καταρράκτη» είπε ο πατέρας.

Χωρίς σήμα στο κινητό τηλέφωνο ο Γουίτσον σκέφτηκε κάτι διαφορετικό προκειμένου να καλέσουν βοήθεια. Έγραψε σε ένα σημείωμα τα εξής: «Έχουμε κολλήσει στον καταρράκτη. Θέλουμε βοήθεια, σας παρακαλώ».

Στην συνέχεια, έβαλε το σημείωμα σε ένα μπουκάλι νερού και σκάλισε πάνω σε αυτό την λέξη «βοήθεια» και το έριξε στο νερό. Το μπουκάλι βρήκαν δύο πεζοπόροι, που σήμαναν συναγερμό.

Οι διασώστες βρήκαν τελικά την οικογένεια τα μεσάνυχτα στις 15 Ιουνίου.

Σοκαριστικό ατύχημα: Kαμάκι καρφώθηκε στο κεφάλι ψαροντουφεκά! (photos)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στη Νότια Αφρική όταν ένα καμάκι καρφώθηκε στο κεφάλι ψαροντουφεκά! Τραγωδία στην Κύθνο: Νεκρός 42χρονος ψαροντουφεκάς!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun o πάστορας Κόνι Χάλογουελ κατέβηκε στην ακτή την 31η Αυγούστου, προκειμένου να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι. Αφού φόρεσε την στολή κατάδυσης πήρε το ψαροντούφεκό του και βούτηξε στην θάλασσα.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, ο πάστορας αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα το καμάκι να καρφωθεί στο κεφάλι του. Ευτυχώς, όπως αναφέρει η Sun, το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους ψαράδες οι οποίοι έτρεξαν με τις βάρκες τους να βοηθήσουν. Όταν όμως είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ.

Αμέσως έβγαλαν τον άτυχο άνδρα στην στεριά και κάλεσαν το ασθενοφόρο όπου ο ψαροντουφεκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ο πάστορας σώθηκε και τώρα αναρρώνει.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε: «Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ για τις προσευχές σας πραγματικά το εκτιμώ. Είμαι πολύ, πολύ καλά ... Ανυπομονώ να σας ξαναδώ»

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη ένα φρικτό ατύχημα με ψαροντούφεκο. Και στην Ελλάδα έχουν σημειωθεί πολλά τέτοια περιστατικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share