Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη Ναυτική Βάση της Λέρου!

Tι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας; Πώς εμπλέκονται στην υπόθεση άνθρωποι της νύχτας;

12 Σεπτεμβρίου 2019 19:47
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη Ναυτική Βάση της Λέρου!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη Ναυτική Βάση της Λέρου. Συναγερμός στη Λέρο: Οπλισμός του Πολεμικού Ναυτικού χάθηκε μυστηριωδώς! (Video)

Οι τρεις φερόμενοι δράστες έχουν εντοπιστεί και ανακρίνονται, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας εκ των τριών δραστών ομολόγησε την κλοπή σήμερα το απόγευμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει και έχει στη διάθεση της τα άτομα που φαίνεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί. Οι τρεις φερόμενοι δράστες έχουν μεταφερθεί ήδη στο νησί της Λέρου και ανακρίνονται από τις Αρχές.

Ασφαλείς πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως υπάρχει και διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από τη στιγμή της κλοπής των όπλων, ενώ ήδη έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

«Τα κινητά "μίλησαν"» λένε με νόημα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, που ερευνά πλέον τις διασυνδέσεις των τριών υπόπτων και τους λόγους για τους οποίους άρπαξαν το στρατιωτικό υλικό.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον Alpha, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις φερόμενοι κλέφτες να έχουν επαφές με κυκλώματα της νύχτας, στα οποία ενδεχομένως να παρέδωσαν το στρατιωτικό υλικό.

Λέρος: Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό!

Για εμπρησμό κατηγορείται 20χρονος αλλοδαπός που κατοικεί στο νησί της Λέρου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό. Συναγερμός στο Κιλκίς: Διπλός εμπρησμός σε βενζινάδικο και βυτιοφόρο!

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, χθες το απόγευμα ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος στην περιοχή Μερικιά Λέρου, προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε και αποτέφρωσε πάνω από 40 στρέμματα δασικής πευκώδους έκτασης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αργά χθες το απόγευμα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού με τη συνδρομή ελικοπτέρου.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Μεγάλη φωτιά στη Λέρο: Εγκλωβισμένοι σε παραλία!

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Μερικιά Λακκίου, στη Λέρο και κατακαίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού. Φωτιά στα Αντίκυρα Βοιωτίας! (Video)

Μάλιστα από τη πυρκαγιά έχει κλείσει ο δρόμος προς την παραλία της περιοχής με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στην παραλία πολίτες.

Στη Λέρο δεν υπάρχει πυροσβεστικό κλιμάκιο, παρά μόνο ένας εποχικός πυροσβέστης που έσπευσε μαζί με υπαλλήλους του δήμου και υδροφόρες για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ενώ στο νησί μεταφέρεται πεζοπόρο τμήμα με σούπερ πούμα από τη Σάμο.

Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share