Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπήκε στο γραφείο και άρχισε να την χτυπάει! Δεν περίμενε όμως με τίποτα αυτή την αντίδραση…!

Σοκ!

12 Σεπτεμβρίου 2019 19:07
Μπήκε στο γραφείο και άρχισε να την χτυπάει! Δεν περίμενε όμως με τίποτα αυτή την αντίδραση…!

Κανείς δεν θέλει να πέσει θύμα ληστείας, αλλά φανταστείτε πόσο άσχημο είναι να βρίσκεσαι στη δουλειά σου και να πετάγεται μπροστά σου ένας ληστής. Θρίλερ στην Πάτρα: Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη!

Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του για την επιχείρηση κάποιου άλλου, αλλά είναι ένα ατυχές γεγονός που τείνει να συμβαίνει πιο συχνά από ό,τι θα θέλαμε. Ακόμα κι αν δεν είστε ένοπλοι, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο θάρρος!

Αυτή η άτυχη γυναίκα είχε μια κουραστική μέρα στη δουλειά, όταν από το πουθενά ήρθε στο γραφείο της ένας κουκουλοφόρος. Σχεδόν αμέσως ο τύπος της επιτίθεται επανειλημμένα, χτυπώντας την στο πρόσωπο και τραβώντας τα μαλλιά της – αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω χωρίς μάχη! Αφού του έριξε και εκείνη μερικές, τελικά κατάφερε να διαφύγει και κάλεσε βοήθεια.

Ευτυχώς ο ληστής δεν φαίνεται να ήταν οπλισμένος, γιατί αν ήταν η κατάσταση θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ χειρότερα. Μπράβο σε αυτή την θαρραλέα γυναίκα που μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει!

Ληστεία-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»! (photos)

Ληστεία-θρίλερ έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά». Μυτιλήνη: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε μητέρα και γιο!

Συγκεκριμένα πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες της εταιρείας, αφού πρώτα ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο. Ο υπάλληλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας

Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό των γραφείων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ακόμα δεν έχουν συλληφθεί, παρότι η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς έχει συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα, αφού έβγαλαν τα γάντια που φορούσαν.

Τα χτυπήματα στον εργαζόμενο – νυχτοφύλακα ήταν επαγγελματικά, σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Ντελόπουλος, ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας, στο TheNewspaper.gr, αφού τον χτύπησαν πρώτα με αυτοκίνητο και αμέσως μετά για πέντε λεπτά της ώρας τον χτυπούσαν με καδρόνια.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει πολύτιμο υλικό, το οποίο η Αστυνομία εκτιμά, και πιθανολογείται ότι πρόκειται για ομάδα κακοποιών Ρομά.

«Το πρώτο μέλημά μου είναι ο άνθρωπος. Να ζήσει, να γίνει καλά. Μόνο αυτό με ενδιαφέφει. Το χρηματικό ποσό που έκλεψαν δεν ήταν μεγάλο και αξιόλογο. Προέχει πάντα η ανθρώπινη ζωή» λέει ο κ. Ντελόπουλος

Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Υπάλληλος κούριερ στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο φόρες ότι τον λήστεψαν, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας, προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share