Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος! (photo)

Ήταν μόλις 2 μηνών!

12 Σεπτεμβρίου 2019 16:27
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος! (photo)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση πως ο σκύλος οικογένειας στα Γλυκά Νερά Αττικής, ράτσας ροτβάιλερ, επιτέθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ένα από τα παιδιά της, ένα κοριτσάκι δυο μηνών, και του προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα.

Το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στις 9:45 από την ίδια του τη μητέρα.

Δείτε τη φωτογραφία του σκύλου που επιτέθηκε και κατασπάραξε το κοριτσάκι:

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Η οικογένεια του βρέφους, που έχει άλλα τρία παιδιά, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν πάντα στο μπαλκόνι. Δεν τον έβγαζαν συχνά έξω και όταν το έκαναν, οι γείτονες λένε πως δεν τον είχαν δει ποτέ μαζί με τα παιδιά.

Όταν έγινε το περιστατικό, στο σπίτι ήταν η μητέρα με το δυο μηνών κοριτσάκι. Μετά τις 8 το πρωί γείτονας είδε τη μάνα να βγαίνει με το μωρό αγκαλιά από το σπίτι. Το έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα για κατάθεση βρίσκονται οι γονείς!

Στον εισαγγελέα για κατάθεση βρίσκονται οι γονείς του άτυχου βρέφους που δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Δυστυχώς το μωράκι είναι νεκρό αφού δεν άντεξε από τα τραύματα του...

Η μητέρα, που βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα οικίας στην οδό Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά, μετέφερε στις 09:45 στο νοσοκομείο Παίδων το μωρό της μετά την επίθεση του ροτβάιλερ. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί έκαναν για περίπου μισή ώρα προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.. Η ίδια, ο πατέρας και η γιαγιά του άτυχου βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Από την πλευρά τους οι γείτονες ανέφεραν ότι το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το χαρακτήρισαν ήσυχο.

Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα σε ένα καρότσι στη Νέα Ιωνία.. Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι μια προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη του βρέφους! Να σας θυμίσουμε: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες ενώ στο μικροσκόπιο μπήκε και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία στην οποία αφέθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης το νεογέννητο κοριτσάκι σκεπασμένο με μια πετσέτα θαλάσσης σε καρότσι του σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share