Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το άτυχο βρέφος!

Τι ακριβώς αναφέρει;

12 Σεπτεμβρίου 2019 16:07
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το άτυχο βρέφος!

Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του άτυχου βρέφους από τα Γλυκά Νερά! Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης περιγράφει το ανακοινωθέν.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία»

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα για κατάθεση βρίσκονται οι γονείς!

Στον εισαγγελέα για κατάθεση βρίσκονται οι γονείς του άτυχου βρέφους που δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Δυστυχώς το μωράκι είναι νεκρό αφού δεν άντεξε από τα τραύματα του...

Η μητέρα, που βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα οικίας στην οδό Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά, μετέφερε στις 09:45 στο νοσοκομείο Παίδων το μωρό της μετά την επίθεση του ροτβάιλερ. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί έκαναν για περίπου μισή ώρα προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.. Η ίδια, ο πατέρας και η γιαγιά του άτυχου βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Από την πλευρά τους οι γείτονες ανέφεραν ότι το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το χαρακτήρισαν ήσυχο.

Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα σε ένα καρότσι στη Νέα Ιωνία.. Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι μια προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα για την εγκατάλειψη του βρέφους! Να σας θυμίσουμε: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες ενώ στο μικροσκόπιο μπήκε και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία στην οποία αφέθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης το νεογέννητο κοριτσάκι σκεπασμένο με μια πετσέτα θαλάσσης σε καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Που κατευθύνονται οι έρευνες για την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία; (Video)

Σοκ αποτέλεσε το γεγονός ότι βρέφος εγκαταλήφθηκε στη Νέα Ιωνία μέσα σε ένα καρότσι.. Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Το κλιπ στον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία χθες τα ξημερώματα «φωτογραφίζει» τη μητέρα και οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών.

Έτσι, ψάχνουν στα δημοσία νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες για να βρουν την άκρη του νήματος. Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία προκείμενου να εντοπίσουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης σκέπασαν με μια πετσέτα θαλάσσης το νεογέννητο κοριτσάκι, το έβαλαν στο καρότσι του σούπερ μάρκετ και το εγκατέλειψαν στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι πιθανότατα η μητέρα του βρέφους είναι Ελληνίδα που για αδιευκρίνιστους λόγους αποφάσισε λίγες ήμερες μετά τη γέννησή του να το εγκαταλείψει.

Πιθανότατα να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και ενδεχομένως να μετέβη στο δημόσιο νοσοκομείο όπου γέννησε ασυνόδευτη.

Το παιδί βρήκε ένας 19χρονος φοιτητής που μένει στην πολυκατοικία και όταν το άκουσε να κλαίει κατέβηκε κάτω και ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως τους είπε ήταν περιποιημένο μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, τυλιγμένο με μια πετσέτα και πιθανότατα μόλις είχε φάει «γιατί από τις κινήσεις του δεν έδειξε πως ψάχνει για τροφή».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share