Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συντετριμμένες η σύζυγος και η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Το μήνυμα στο στεφάνι! (Video)

Πλήθος κόσμου συμπαραστέκεται στις δυο γυναίκες!

11 Σεπτεμβρίου 2019 16:59
Συντετριμμένες η σύζυγος και η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Το μήνυμα στο στεφάνι! (Video)

Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής τους ξημέρωσε για τη σύζυγο και την κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς σήμερα είναι η κηδεία του αδικοχαμένου ερμηνευτή.

Και οι δυο είναι συγκλονισμένες από την απώλεια στην οικογένεια τους τόσο ξαφνικά... Τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο! (video)

«Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο», έγραφε το στεφάνι της οικογένειας του.

Η 25χρονη μοναχοκόρη του και η σύζυγος του, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ο τραγουδοποιός που με τις μελωδίες του σημάδεψε μια γενιά, «έφυγε» το πρωί της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στον Πτελεό Μαγνησίας. Μάλιστα, η μοναχοκόρη του ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό και προσπάθησε πρώτη να τον βοηθήσει.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του. Δεν ήταν μάλιστα, λίγες οι φορές που είχε αφιερώσει διάφορα τραγούδια στη σύζυγό του και την κόρη τους. «Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα "Μάτια δίχως λογική", που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα, είμαι ευτυχισμένος», είχε πει σε συνέντευξή του.

Δείτε το βίντεο στο Αthensmagazine.gr:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συζύγος του Μαρέβα "αποχαιρετούν" τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα!

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο «τελευταίο αντίο» αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 15.30 στον ιερό ναό του νεκροταφείου Ζωγράφου. Από πολύ νωρίς φίλοι και συνάδελφοί του άρχισαν να συγκεντρώνονται στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σόκαρε και γέμισε με θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Ραδιόφωνο, τηλεόραση και κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και από μηνύματα συντριβής για τον ξαφνικό χαμό του.

Ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αλλά και πλήθος απλού κόσμου εξέφρασαν μέσα από τις αναρτήσεις τους τη θλίψη για την απώλεια του καλλιτέχνη που σφράγισε με τα τραγούδια του όχι μόνο τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και αμέτρητες προσωπικές στιγμές.

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Video)

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα οι συγγενείς και φίλοι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Ανατριχιαστικό: Αυτή ήταν η ανάρτηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λίγο πριν φύγει από τη ζωή!

Ο τραγουδοποιός που με τις μελωδίες του σημάδεψε μια γενιά, «έφυγε» το πρωί της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στον Πτελεό Μαγνησίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 15.30 από τον ιερό ναό του νεκροταφείου Ζωγράφου. 'Ήδη γνωστοί καλλιτέχνες και φίλοι του έχουν φτάσει στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Δημήτρης Σταρόβας!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης δεν άντεξε και "κατέρρευσε" πάνω στη σκηνή.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/09), σα βόμβα ήρθε και έσκασε η είδηση του ξαφνικού χαμού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο. Ποια η αιτία του θανάτου του;

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ήταν ένας από τους πιο στενούς και αγαπημένους φίλους του τραγουδοποιού. Όπως είναι λογικό, ο ίδιος μιλώντας για τον θάνατο του φίλου του, δεν άντεξε και λύγισε πάνω στη σκηνή.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο, όπου ο Δημήτρης Σταρόβας φαινόταν να ξεσπάει σε κλάματα. Δείτε το:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου!

Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου, στο καρδιακό επεισόδιο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το οποίο προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή!

Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έφερε στην επιφάνεια τις ελλείψεις που βάρυναν το μοιραίο βράδυ το κέντρο υγείας του νομού Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συνδέει μάλιστα τις ελλείψεις με έναν άλλον θάνατο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Του μικρού κοριτσιού που στις 30 Αυγούστου έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ.

Ο απεσταλμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προβλήματα βαρδιών αλλά και τις συχνές αναρρωτικές εργαζομένων στο συγκεκριμένο κέντρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share