Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια επεισόδια σε εξέλιξη στις φυλακές Αυλώνα!

Συναγερμός!

11 Σεπτεμβρίου 2019 14:50
Άγρια επεισόδια σε εξέλιξη στις φυλακές Αυλώνα!

Άγρια επεισόδια είναι σε εξέλιξη στις φυλακές Αυλώνα με δύο Αλβανούς κρατούμενους να συμπλέκονται για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αραβόφωνους στο εσωτερικό θυρωρείο του σωφρονιστικού καταστήματος. Φυλακές Αυλώνα: Συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων!

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν αλλά δεν μπόρεσαν με αποτέλεσμα να γίνει χρήση καπνογόνου για να διαλύσουν τις ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έχει σταματήσει ωστόσο η κατάσταση παραμένει τεταμένη. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

Συναγερμός στην Αργολίδα: 4 κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές της Τίρυνθας!

Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων σημειώθηκε πριν από λίγο από τις αγροτικές φύλακες Τίρυνθας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη μεσημεριανή καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι έλειπαν δύο Αλβανοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Μαροκινός τρόφιμος. Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της απόδρασης και η ακριβής ώρα, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασε κρατούμενος για ανθρωποκτονία!

Ένας κρατούμενος για ανθρωποκτονία απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας της Χαλκιδικής! Η απουσία του διαπιστώθηκε στο προσκλητήριο κρατουμένων το απόγευμα της Παρασκευής!

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος κρατείτο στις φυλακές με το καθεστώς του «λογοτιμήτη». Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

Πρόκειται για ένα ειδικό καθεστώς κρατουμένων, που διαμένουν σε μη φυλασσόμενα οικήματα στην περιοχή των φυλακών και δίνουν απλά το παρών σε προσκλητήριο κρατουμένων που γίνεται κάθε απόγευμα.

Κατά το χθεσινό προσκλητήριο διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος απουσίαζε από το οίκημα του, με τις αρχές να συμπεραίνουν ότι έχει αποδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία.

Χίος: Συμπλοκή στις φυλακές! Υπάρχει ένας τραυματίας!

Συμπλοκή κρατουμένων μέσα στις φυλακές Χίου, με αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός 38χρονου αλλοδαπού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χίου. Να σας θυμίσουμε: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενος έδειρε μέχρι θανάτου Γεωργιανό συγκρατούμενό του!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστες της επίθεσης ήταν πέντε αλλοδαποί, κρατούμενοι για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο, ο οποίος κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών, με χρήση σωματικής βίας, κλομπ, μαχαιριού και άλλων αιχμηρών αντικειμένων.

Των συλλήψεων ακολούθησαν έρευνες στα κελιά των κρατουμένων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια κλομπ, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια σουβλιά.

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στις φυλακές στην Αγυιά στα Χανιά όταν συνεπλάκησαν δύο ομάδες κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την μια πλευρά ήταν μια ομάδα Αλβανών και από την άλλη μια ομάδα Πακιστανών. Ενώ να σας θυμίσουμε κάτι πολυ σοβαρό, τον νέο ποινικό κώδικά που δίνει ελαφρυντικά σε βαρυποινίτες

Στη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις κρατούμενοι οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Στην συνέχεια με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κλείστηκαν όλοι στα κελιά τους και ακολούθησε ηρεμία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share