Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη έξω σχολείο! (Video)

Σε κεντρικό δρόμο!

11 Σεπτεμβρίου 2019 08:10
Συναγερμός: Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη έξω σχολείο! (Video)

Πυροβολισμοί σε Ηλιούπολη σε κεντρικό δρόμο έξω από σχολείο! Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυροβολισμούς σε παραλία!

Κάτοικος της Ηλιούπολης κάλεσε τα ξημερώματα την αστυνομία καθώς άκουσε έναν παράξενο θόρυβο που του φάνηκε σαν πυροβολισμός.

Αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και εντόπισαν έξω από ένα σχολείο, απ' όπου και ο μάρτυρας άκουσε τον θόρυβο, έναν κάλυκα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 5:30 και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για το εύρημα, ούτε για το τι ακριβώς έλαβε χώρα στο σημείο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης! Ένας τραυματίας!

Σε εξέλιξη είναι από την αστυνομία, οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ατόμου, το οποίο περίπου στις 16.30 πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να διαφύγει!

Το επεισόδιο συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες στο πάρκο της οδού Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το ΑΠΘ.

To θύμα της επίθεσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GrTimes, πήγε μόνο του στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, το άτομο θα διακομιστεί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Διαβατά!

Το επεισόδιο, πιθανόν μεταξύ Ρομά, ξέσπασε γύρω στις 4, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στα Υψώματα Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο, πιθανόν μεταξύ Ρομά, ξέσπασε γύρω στις 4, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ένα άτομο τραυματίστηκε στο χέρι από πυροβόλο όπλο και ένα ακόμη στο πρόσωπο, από σωματική βία.

Συναγερμός στην Ολλανδία: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή!

Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πόλη της Ολλανδίας Ντόρντρεχτ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία. Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο έχουν επισπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί κατά των αστυνομικών από Ρομά!

Συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και αθίγγανων σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κέντρο της άμεσης δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη για ομάδα αθίγγανων που κλέβει μετασχηματιστές στα Πτηνοτροφεία Νεοχωρούδας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της Ασφάλειας. Στη θέα των αστυνομικών οι αθίγγανοι άνοιξαν πυρ. Ένας από αυτούς κρατούσε καραμπίνα. Οι δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να προφυλαχθούν.

Οι δράστες ανέβηκαν σε αγροτικό όχημα και ο οδηγός τους εμβόλισε το περιπολικό και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share