Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου! (video)

Τυλίχθηκε στις φλόγες!

10 Σεπτεμβρίου 2019 22:59
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου! (video)

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή Ντούπο του Ίλινοις στις ΗΠΑ, εξαιτίας εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας, η οποία αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Άγνωστο μέχρι στιγμής εάν υπάρχουν τραυματίες, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.Η αναστάτωση είναι εμφανής στο σημείο όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να καταφέρουν την κατάσβεση της πυρκαγιάς. ΗΠΑ: Δικέφαλο φίδι ανακαλύφθηκε σε δάσος!

Στο μεταξύ, μεγάλη ανησυχία πυροδοτεί το τεράστιο σύννεφο καπνού που προκλήθηκε μετά τον εκτροχιασμό του τρένου.

Σοκ: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Ιαπωνία όταν τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Δυστυχώς στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν περίπου 30 τραυματίες. Να σας θυμίσουμε: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν ποικίλης σοβαρότητας τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.

Σύγκρουση ιστιοφόρων στην Αίγινα!

Σύγκρουση ιστιοφόρων έγινε στην Αίγινα! Δυστυχώς από την σύγκρουση υπήρξε μια τραυματισμένη γυναίκα! Πανικός στην Κέα: 4 άνθρωποι βρίσκονται σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο!

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης δύο ιστιοφόρων σκαφών στη θαλάσσια περιοχή της Πέρδικας στην Αίγινα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία Βρετανίδα υπήκοος και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Στο ένα ιστιοφόρο σκάφος επέβαιναν 8 Ρουμάνοι υπήκοοι που είναι καλά στην υγεία και στο άλλο ιστιοφόρο, τύπου καταμαράν, ένα ζευγάρι Βρετανών.

Και τα δύο σκάφη προσδέθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας όπου τους απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share