Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου!

Όλα στη δημοσιότητα!

10 Σεπτεμβρίου 2019 22:04
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου!

Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου, στο καρδιακό επεισόδιο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το οποίο προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή!

Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έφερε στην επιφάνεια τις ελλείψεις που βάρυναν το μοιραίο βράδυ το κέντρο υγείας του νομού Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συνδέει μάλιστα τις ελλείψεις με έναν άλλον θάνατο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Του μικρού κοριτσιού που στις 30 Αυγούστου έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ.

Ο απεσταλμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προβλήματα βαρδιών αλλά και τις συχνές αναρρωτικές εργαζομένων στο συγκεκριμένο κέντρο.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η πρώτη ανάρτηση της κόρης του!

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της και ... ανατριχιάζει!

Η μοναχοκόρη του είναι συγκλονισμένη! Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το πρωί της Δευτέρας!

Η κόρη του τραγουδιστή, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα της!

Συγκεκριμένα έβαλε ως φωτογραφία προφίλ ένα σκίτσο που απεικονίζει τον αείμνηστο πατέρα της!

Αποκαλύψεις σοκ για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Είχε ελπίδα να σωθεί ο σπουδαίος τραγουδιστής;

Θλίψη επικρατεί από χθες με τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τα ερωτήματα να παραμένουν σχετικά με το αν είχε ελπίδες να σωθεί! Η αποκάλυψη του γείτονα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Περιγράφει τα μοιραία λεπτά πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του τραγουδιστή! (Video)

Από χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κατγγέλει την έλλειψη ασθενοφόρων στον Νομό Μαγνησίας, τονίζοντας μάλιστα πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα είχε ελπίδες να σωθεί αν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αλμυρού Βόλου για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να γίνει γρήγορα η διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Από την πλευρά του το ΕΚΑΒ, διαψεύδοντας τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι όταν η κινητή μονάδα έφτασε στο σπίτι του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ήδη νεκρός.

Ωστόσο σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» έρχονται νέες πληροφορίες στην επιφάνεια. Πρώτον ότι ο οδηγός του ασθενοφόρου στον Αλμυρό είχε αναρρωτική άδεια και ότι το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με χαμηλό σφυγμό!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σε αυτή την κατάσταση τον βρήκε η κόρη του! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Πάγωσε το πανελλήνιο με τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία 63 ετών .

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης διέμενε τις τελευταίες ημέρες στον τόπο καταγωγής του, τον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό Μαγνησίας.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 6:45 το πρωί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύκτας.

Τον τραγουδοποιό βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, η κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό με την καρδιά του και μάλιστα είχε κάνει εγχείρηση μπαϊπάς.

Η τελευταία συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν την περασμένη Παρασκευή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο δημοτικό ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» Βόλου, ενώ για σήμερα Τρίτη ήταν προγραμματισμένη συναυλία στο Ηρώδειο, για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share