Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή: Τι απαντά στις καταγγελίες του γιου του; (Video)

«Δεν του...»

10 Σεπτεμβρίου 2019 09:20
Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή: Τι απαντά στις καταγγελίες του γιου του; (Video)

Η αποκάλυψη ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Έλληνας ηθοποιός, τον περασμένο Μάιο είδε τον πάτερα του να προφυλακίζεται γιατί φέρεται να εξέδιδε την αδερφή του που πάσχει από νοητική στέρηση. Συγκλονίζει η εξομολόγηση του ηθοποιού Άκη Δήμα για τον πατέρα του!

Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ήταν και ο ίδιος θύμα του ανθρώπου που τον έφερε στη ζωή, αποκαλύπτοντας ότι τον βασάνιζε από την ηλικία των πέντε ετών.

Πατέρας ηθοποιού στο Star: «Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Του έχω κάνει μήνυση»

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού, απάντησε στις καταγγελίες του γιου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου μέσα από τη φυλακή.

Δε θέλω να τον δω καθόλου. Δε θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα. Τα πουλήσαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα.

Θρίλερ με 39χρονο άνδρα στη Λαμία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 39χρονος άνδρας στη Λαμία. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Η αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο απέκλεισε σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια αφού κατά τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αιφνιδίως. Πέθανε ο Τάκης Φύτρος! (photo-video)

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη θυμάτων! Ένας νεκρός!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τα δύο άτομα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τα θύματα χτυπημένα στο οδόστρωμα. Ο άντρας είναι δυστυχώς νεκρός και η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη! Silver Alert για τον Γάλλο που αγνοείται στη Χαλκιδική!

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Καλλιθέας – Κρυοπηγής λίγο πριν τις 20:30. Το τροχαίο ξυπνά μνήμες της τραγωδίας στο Αίγιο την προηγούμενη Κυριακή, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε γιαγιά με εγγονό και τους σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε το ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, που είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι.

Ο 57χρονος άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία έχασε τη ζωή του επί τόπου και η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share