Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας δίπλα σε κοπέλες! Ξεσπούν τα θύματά του! (Video)

«Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Νιώθω αηδιασμένη»

10 Σεπτεμβρίου 2019 08:40
Οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας δίπλα σε κοπέλες!  Ξεσπούν τα θύματά του! (Video)

Αίσθηση προκαλούν οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας, τις οποίες τράβηξε μετά την αποφυλάκισή του. Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Σάλος από την αποφυλάκιση του «Δράκου του Κάβου»: Μετανιωμένος ο κατά συρροή βιαστής της Κέρκυρας! (Video)

Σε μία από αυτές, το «τέρας του Κάβου», όπως τον είχαν αποκαλέσει τα ξένα μέσα, ποζάρει σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κάβου. Στο πεζοδρόμιο πίσω του φαίνονται δυο νεαρά κορίτσια. Σε μια άλλη ποζάρει πίσω από ένα μπαρ.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν κοντά στα σημεία όπου είχε παρασύρει και βιάσει Βρετανίδες τουρίστριες αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι. Η Κέιλυ Μόργκαν, ένα από τα θύματά του, βλέποντας τις selfie του βιαστή αποκάλυψε την ταυτότητά της και ξέσπασε στα βρετανικά ΜΜΕ.

Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Όταν άκουσα ότι είναι έξω σοκαρίστηκα. Ξέσπασα σε κλάματα, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Νιώθω αηδιασμένη.

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχε βιάσει μία από τις πελάτισσές μου λίγες μέρες πριν από εμένα και εκείνη μου είχε περιγράψει τα τατουάζ του. Έχει ένα που λέει Γ@@@ την αστυνομία. Με το που είδα αυτά τα τατουάζ ήξερα τι θα μου συνέβαινε»

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος του Corfu TV News, Διονύσης Μάμαλος, ο 47χρονος «διασκεδάζει στην περιοχή του Κάβου που είναι μια τουριστική περιοχή. Εκεί οι ιδιοκτήτες και οι καταστηματάρχες τον κερνούν ποτά και περνάει έτσι τις ώρες του με τη σύντροφό του. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει δουλειά και πιστεύω ότι εάν συνεχίσει έτσι θα προβεί πάλι σε έκνομες πράξεις».

O 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη. Τη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί σε βιαστή. Όμως, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη είχε παραδεχθεί τους βιασμούς.

Τους δύο τους έκανα τον τρίτο όμως δεν τον έκανα. Με κατηγορήσανε όμως για τρεις και μου έδωσαν 48 χρόνια φυλακή. Έβγαλα τα 15 και βγήκα με το Νόμο του Παρασκευόπουλου

Οι φωτογραφίες του βιαστή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου διασύροντας τη χώρα μας. Η Daily Mail έγραψε :

«Ο ελεύθερος βιαστής, γνωστός ως “το τέρας του Κάβου” ποστάρει ανατριχιαστικές selfie από το ελληνικό θέρετρο όπου βίασε επτά Βρετανίδες, αφού οι αρχές τον άφησαν 45 χρόνια νωρίτερα.»

Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα!

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε στην αστυνομία μία 21χρονη ελληνικής καταγωγής πριν από λίγες μέρες, με επίδοξο βιαστή έναν 49χρονο αλλοδαπό. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν της 12 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στα Φαλάσαρνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να κάνει έναν πρωινό περίπατο στη γνωστή παραλία. Όπως καταγγέλλει, ο 49χρονος την ακολούθησε, επιτέθηκε, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να την οδηγήσει σε μια πιο ερημική περιοχή.

Για καλή της τύχη και επιστρατεύοντας όλη της τη δύναμη, κατάφερε να του ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία ταχύτατα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και πολύ γρήγορα κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη. Ο 49χρονος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share