Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπό την επιρροια αλκοόλ ο άντρας που έπεσε στη θάλασσα στον Πειραιά!

Θετικός στο αλκοτέστ ο 25χρονος οδηγός

9 Σεπτεμβρίου 2019 17:28
Υπό την επιρροια αλκοόλ ο άντρας που έπεσε στη θάλασσα στον Πειραιά!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κατέληξε στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά και ο 27χρονος φίλος του πρόλαβαν ευτυχώς να βγουν γρήγορα από το όχημα και είναι καλά στην υγεία τους. Επειτα από αλκοτέστ, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος ήταν θετικός, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Αρχικά στελέχη του λιμενικού τον συνέλαβαν και του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις, αλλά έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του λιμενικού εντόπισε το αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος σε αυτό. Στη συνέχεια, έγινε η ανέλκυση του οχήματος.

Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και «εκτόξευσε» άνδρα! (Video)

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε ένας σκέιτμπορντερ στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ κατέγραψε με την κάμερά του ένας φίλος του. Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Ήταν 18 Αυγούστου όταν ο Φίλαν Γούτεν, ο οποίος στον κόσμο του σκέιτ έχει το παρατσούκλι Wolf, δοκίμαζε να κατέβει από έναν μικρό τοίχο στον παράδρομο μιας λεωφόρου.

Αυτό που δεν έλαβε υπόψη του, όμως, ούτε ο Γούτεν ούτε ο φίλος του ήταν ότι στον δρόμο κυκλοφορούν και αυτοκίνητα.

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στο βίντεο προκαλούν σοκ καθώς όταν ο Γούτεν προσγειώθηκε στο δρόμο ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και τον «εκτοξεύει» κάποια μέτρα μακρύτερα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο νεαρός σκέιτμπορντερ υπέστη κάταγμα στην λεκάνη για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας πέντε ωρών με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν μεταλλικές βίδες και πλάκες για την αποκατάστασή του.

Οι γιατροί είπαν στον Γούτεν ότι θα πρέπει για τους επόμενους τρεις μήνες να κινείται με αναπηρική καρέκλα με την μητέρα του να ενημερώνει την Πέμπτη ότι η ανάρρωση εξελίσσεται ομαλά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share