Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έφυγε από τη ζωή διάσημος ηθοποιός!

Θλίψη!

9 Σεπτεμβρίου 2019 16:30
Έφυγε από τη ζωή διάσημος ηθοποιός!

Ο 72χρονος Τζον Γουέσλεϊ είχε παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια δημοφιλών σειρών, αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του, ως Δρ. Χούβερ, στο «Fresh Prince of Bel Air». Ο ηθοποιός πέθανε από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν λόγω του καρκίνου στο αίμα από τον οποίο υπέφερε τα τελευταία χρόνια. Aποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου»! (photos-video)

«Ο Τζον Γουέσλεϊ ήταν ένα δώρο για τον κόσμο. Η καλοσύνη και η χάρη του απαθανατίστηκαν στη δουλειά του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο», είπε ο μάνατζέρ του Τζέρι Πας.

Ο Γουέσλεϊ δούλεψε με διάσημα ονόματα όπως τον Ντέντζελ Ουάσινγκτον, το Μόργκαν Φρίμαν και τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Είχε στο ενεργητικό του περισσότερες από 100 συμμετοχές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ήταν επίσης βετεράνος του θεάτρου, έχοντας παίξει σε πολύ σημαντικές παραστάσεις.

Πριν εμπλακεί με την ηθοποιία, ο Γουέσλεϊ υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό και έκανε τη θητεία του στο Βιετνάμ, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε τιμητικά. Στη συνέχεια πήρε το πτυχίο του στις Καλές Τέχνες, από το πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και Μάστερ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφορνια.

Ο Γουέσλεϊ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Τζένι Χιούστον και τις δύο τους κόρες.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 13χρονος!

Ο 13χρονος Δημήτρης έδωσε σκληρή μάχη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκοεμίο Ηρακλείου αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ - καρέ το θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ το παιδί νοσηλευόταν στην Αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, είχε γίνει έκκληση από την οικογένειά του για αίμα και αιμοπετάλια.

Ο πατέρας του Νικόλαος Τσαφαντάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο αναφέρει σε μήνυμά του:

«Δυστυχώς η πορεία μας είχε άδοξο τέλος. Ο μικρός μας Δημήτρης κατέληξε. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση καί την βοήθεια του όλον αυτόν τον καιρό. Το αίμα και τα αιμοπετάλια που δόθηκαν για τον μικρό μας βρίσκονται στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και θα διατεθούν για όποιον τά έχει ανάγκη».

Η κηδεία του Δημήτρη θα γίνει αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Δούλι Μονοφατσίου, στις 11 το πρωί.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, με νεκρό έναν 52χρονο οδηγό δικύκλου. Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στις 4.40 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, ελληνικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία. Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Στη συνέχεια, μάλιστα, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 52χρονος άνδρας, επίσης ελληνικής καταγωγής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου δικυκλιστή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη θυμάτων! Ένας νεκρός!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τα δύο άτομα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τα θύματα χτυπημένα στο οδόστρωμα. Ο άντρας είναι δυστυχώς νεκρός και η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη! Silver Alert για τον Γάλλο που αγνοείται στη Χαλκιδική!

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Καλλιθέας – Κρυοπηγής λίγο πριν τις 20:30. Το τροχαίο ξυπνά μνήμες της τραγωδίας στο Αίγιο την προηγούμενη Κυριακή, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε γιαγιά με εγγονό και τους σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε το ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, που είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι.

Ο 57χρονος άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία έχασε τη ζωή του επί τόπου και η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Ένας άνδρας, ηλικίας 89 ετών είναι νεκρός μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε στη Θεσσαλονίκη. Τραγωδία στη Θήβα: Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 38χρονο!

Το τροχαίο συνέβη στις 11:40, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Δερβενίου και στο ρεύμα εισόδου.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε νεκρός, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Παραμένει άγνωστο αν ο θάνατος του ηλικιωμένου προκλήθηκε από την εκτροπή του οχήματος ή αν, ενδεχομένως, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του ύστερα από κάποιο αιφνίδιο παθολογικό συμβάν, κάτι στο οποίο πιθανότατα θα δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής μετά από διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share