Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαρεύντης Μαχαιρίτσας κηδεία: Που και πότε θα γίνει;

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη!

9 Σεπτεμβρίου 2019 14:22
Λαρεύντης Μαχαιρίτσας κηδεία: Που και πότε θα γίνει;

Μήνυμα στο Twitter μέσω του οποίου κάνει γνωστό, ότι η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (11/9) πραγματοποίησε η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από την ζωή, στα 63 του χρόνια τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9) έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή με ανάρτηση στο Twitter ενημέρωσε πως η κηδεία του θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (11/9), στις 15:30 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Παράλληλα μέσω αυτής ζητά αντί για στεφάνια να ενισχυθεί οικονομικά η Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ποια ήταν η γυναίκα του;

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο! Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη. Ωστόσο, γνωρίζετε ποια ήταν η γυναίκα του;

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, μπορεί να ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό, ωστόσο κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι παντρεύτηκε 40 ετών και από τη σύζυγό του απέκτησε μία κόρη η οποία είναι 24 ετών.

Μάλιστα, σε μια παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ", ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, τη γνωριμία αλλά και τον γάμο με τη σύζυγο του, ο οποίος στάθηκε η αφορμή για να κόψει τα ναρκωτικά!

Πόσα χρόνια είστε παντρεμένος;

Από το 1992;

Ήταν επανάσταση ο γάμος για εσάς;

Καθόλου. Αν βλέπατε πως παντρεύτηκα, θα καταλαβαίνατε. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε σε τι κατάσταση τον βρήκε η κόρη του.

Πως παντρευτήκατε;

Στο Μοναστήρι Πεντέλης. Με πάντρεψε ένας παπάς γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ήμασταν σύνολο τέσσερα άτομα, οι κουμπάροι και εμείς. Δεν έμαθε κανείς ότι παντρεύτηκα. Και ήταν σε μια περίοδος που έδινα πέντε συνεντεύξεις το μήνα.

Ψάχνατε από μικρός τον άνθρωπο σας;

Παντρεύτηκα σχεδόν σαράντα χρόνων. Μέχρι τότε, κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, γυρνούσα σπίτι όταν δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού. Έχω πιει, έχω καπνίσει και έχω κοιμηθεί σε άπειρα σπίτια. Κάποια στιγμή είπα "αυτήν τη γυναίκα τη γουστάρω και θέλω να μείνω μαζί της". Αυτό ήταν όλο.

Ναρκωτικά έχετε πάρει;

Πως δεν έχω; Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά.

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά;

Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν! Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μια κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι.

Πότε;

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε "τσιγάρο". Στο ραντεβού, η γυναίκα μου μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μια φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε "τι λέει αυτός;". Εκεί είπα "τέρμα δεν ξανακάνω".

Άρα κόψατε τα ναρκωτικά για έναν έρωτα;

Ας πούμε, ναι. Όχι όμως μόνο γι' αυτό. Κάποια στιγμή με κούρασε αυτό το πράγμα. Και τώρα, ως πατέρας, λέω στην κόρη μου και στα νέα παιδιά "μακριά". Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι' αυτό σταμάτησα. Είπα, "άσε, προτιμώ να ζήσω".

Ανατριχιαστικό: Αυτή ήταν η ανάρτηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λίγο πριν φύγει από τη ζωή!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο σπίτι του στον Βόλο! Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο Instagram. Ποια ήταν η αιτία του θανάτου του;

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στα stories του, την αφίσα της μεγάλης συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο -Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου- μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο.

Η βραδιά εκείνη θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό τη στήριξη των 30.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δείτε την αναδημοσίευση:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών! Ποια ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση;

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, είχαν εμφανιστεί τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 28/05 στην τελευταία εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, το "VINΥΛΙΟ".

Οι δυο τους κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές με τα τραγούδια τους, τα οποία και έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική δισκογραφία, ενώ μάλιστα απάντησαν και στις ερωτήσεις του παρουσιαστή!

Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share