Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (09/09) (Video)

Τα θέματα της ειδησεογραφίας σήμερα!

9 Σεπτεμβρίου 2019 10:30
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (09/09) (Video)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα...

Δείτε ποια είναι τα θέματα της ειδησεογραφίας που αναδεικνύονται στον ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»

Δείτε και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Βροχές και καταιγίδες! Σε ποιες περιοχές;

Καιρός σήμερα: Την Δευτέρα (9/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη, αλλά το πρωί, στα νότια και τα ανατολικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω τους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά στα νότια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (10/9) και την Τετάρτη (11/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Την Πέµπτη (12/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: Κάτι αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας! (Video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, αναλύει τις περιοχές που σήμερα θα έχουν βροχές και πιθανές καταιγίδες και κάνει αναφορά στο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που αναμένεται να σχηματιστεί πάνω από την Ιταλία στα μέσα της εβδομάδας. Ασταθής ο καιρός με σποραδικές μπόρες! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (Video)

Δείχνει να παραμένει εκεί στάσιμο και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν και κατά πόσο θα επηρεάσει και τη χώρα μας.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (04/09) (Video)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (03/09) (Video)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (02/09) (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share