Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Τι συνέβη;

8 Σεπτεμβρίου 2019 19:55
Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι.

Στο λεωφορείο, σύμφωνα με το parnesnews.gr, επέβαιναν επιβάτες και στη σύγκρουση ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ η Πυροσβεστική επιχειρούσε για να τον απεγκλωβίσει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 727 έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Δυστύχημα στη Πιερία: Αγροτικό έπεσε σε χαράδρα - Νεκρός ο οδηγός!

Δυστύχημα σημειώθηκε στη Μηλιά Πιερίας με έναν 30χρονο οδηγό αγροτικού να χάνει τη ζωή του ύστερα από εκτροπή του οχήματός του σε χαράδρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Μεσαίας Μηλιάς Πιερίας, όταν από άγνωστη αιτία το αγροτικό που οδηγούσε ο 30χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε πέφτωντας σε χαράδρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού από τη χαράδρα ενήργησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σφοδρό τροχαίο με τραγουδιστή - Σοκαριστικές εικόνες!

Σφοδρό ατύχημα για νωστό τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν...

Είχε συνοδηγό την αρραβωνιαστικιά του!


Ο λόγος για τον γνωστό Αμερικανό τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος σε δρόμο του Μαλιμπού συγκρούστηκε με άλλο όχημα!

Ευτυχώς ο ίδιος, όπως και η αρραβωνιαστικιά του δεν έπαθαν κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία τους!

Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου. Τραγωδία στην Εθνική Οδό: IX παρέσυρε 19χρονη!

Το ατύχημα συνέβη στο ύψος του Αλισσού, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο Ι.Χ.. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκε γυναίκα επιβάτης του ενός οχήματος και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.

Συνολικά τρεις είναι οι τραυματίες, όπου μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αχαΐα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια»

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share