Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Σφοδρό τροχαίο με μηχανάκι!

Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας

8 Σεπτεμβρίου 2019 18:45
Λαμία: Σφοδρό τροχαίο με μηχανάκι!

Τον έλεγχο του δικύκλου στο οποίο επέβαινε έχασε ένας 25χρονος στη Λαμία, που βρέθηκε στο οδόστρωμα διανύοντας απόσταση 35-40 μέτρων.

Tο ατύχημα έγινε στη Λαμία, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα.

Ο 25χρονος έπεσε από άγνωστη αιτία και αφότου σύρθηκε, τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο σώμα. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για ιατρικό έλεγχο.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του σχεδόν από την προηγούμενη διασταύρωση και αφού βρήκε ξυστά σε παρκαρισμένο ΙΧ προσγειώθηκε στο έδαφος, ενώ το μηχανάκι του συνέχισε για 15-20 μέτρα ακόμη μέχρι να σταματήσει!

Σύμφωνα με φίλους του, δεν είχε πολύ καιρό που είχε συνέρθει από άλλο τροχαίο με μηχανάκι, στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί του πόδι.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δυστύχημα στη Πιερία: Αγροτικό έπεσε σε χαράδρα - Νεκρός ο οδηγός!

Δυστύχημα σημειώθηκε στη Μηλιά Πιερίας με έναν 30χρονο οδηγό αγροτικού να χάνει τη ζωή του ύστερα από εκτροπή του οχήματός του σε χαράδρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Μεσαίας Μηλιάς Πιερίας, όταν από άγνωστη αιτία το αγροτικό που οδηγούσε ο 30χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε πέφτωντας σε χαράδρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού από τη χαράδρα ενήργησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σφοδρό τροχαίο με τραγουδιστή - Σοκαριστικές εικόνες!

Σφοδρό ατύχημα για νωστό τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν...

Είχε συνοδηγό την αρραβωνιαστικιά του!


Ο λόγος για τον γνωστό Αμερικανό τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος σε δρόμο του Μαλιμπού συγκρούστηκε με άλλο όχημα!

Ευτυχώς ο ίδιος, όπως και η αρραβωνιαστικιά του δεν έπαθαν κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία τους!

Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου. Τραγωδία στην Εθνική Οδό: IX παρέσυρε 19χρονη!

Το ατύχημα συνέβη στο ύψος του Αλισσού, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο Ι.Χ.. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκε γυναίκα επιβάτης του ενός οχήματος και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.

Συνολικά τρεις είναι οι τραυματίες, όπου μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αχαΐα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια»

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, με νεκρό έναν 52χρονο οδηγό δικύκλου. Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στις 4.40 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, ελληνικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία. Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Στη συνέχεια, μάλιστα, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 52χρονος άνδρας, επίσης ελληνικής καταγωγής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου δικυκλιστή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share