Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι δικοί του νόμιζαν πως είχε κούκλες στο δωμάτιο! Εκείνος «φιλοξενούσε» πτώματα κοριτσιών!

Αντέχετε να δείτε τις εικόνες σοκ;

7 Σεπτεμβρίου 2019 13:39
Οι δικοί του νόμιζαν πως είχε κούκλες στο δωμάτιο! Εκείνος «φιλοξενούσε» πτώματα κοριτσιών!

Αυτή η ιστορία θα σας ανατριχιάσει! Oι γονείς του νόμιζαν πως είχε κούκλες στο δωμάτιο... Εκείνος «φιλοξενούσε» πτώματα κοριτσιών! Προσοχή - σκληρές εικόνες!

Ο Άντονι αγαπούσε την ιστορία και μιλούσε 13 γλώσσες, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, δίδαξε στο κολέγιο και ήταν δημοσιογράφος στη Ρωσία. Ήταν εμπειρογνώμονας στα νεκροταφεία, μοναχικός χαρακτήρας και ένα λαμπρό μυαλό.Φαινομενικά όλα ήταν εντάξει.


Αυτό που μάλλον κανείς δεν ειχε καταλάβει για πολλά χρόνια, ήταν πως ο Άντονι είχε ένα φρικτό χόμπι που μετρά 150 αληθινές κούκλες, φτιαγμένες από πτώματα κοριτσιών.


Ο Άντονι άνοιγε τους τάφους τους, άρπαζε τα παιδιά και τα ταρίχευε, μεγαλώνοντας τη συλλογή του που έκρυβε στο δωμάτιό του. Παραμένει ανεξήγητο πώς σχεδόν 10 χρόνια, οι γονείς του δεν κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβαινε στο σπίτι.

Οι γονείς του ήταν εκείνοι που ένα καλοκαίρι, μετα από μια δεκαετία που ο Moskvin είχε αυτό το φρικτό χόμπι, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους, ανακάλυψαν ότι οι "κούκλες" που είχε ο γιος τους στο σπίτι τους ήταν πραγματικά παιδιά. Το μυστικό του είχε αποκαλυφθεί και ο ίδιος συνελήφθη σε ένα νεκροταφείο που έψαχνε το επόμενο παιχνίδι του.

Μουμιοποιημένα κοριτσάκια από 3 εως 15 ετών βρισκόντουσαν σε όλο το σπίτι, ντυμένα με παλιά παιδικά ρούχα και φυσικά μάσκα στο πρόσωπο. Κάθε πτώμα είχε πάνω του σημειωμένη την ημερομηνία γέννησης και φρόντιζε πάντα να γιορτάζει τα γενέθλιά τους.

Ο ίδιος εξήγησε στο δικαστήριο πως δυο πράγματα τον έκαναν να αγαπήσει τα νεκρά κορίτσια.

Όταν ήταν παιδί, στην κηδεία ενός κοριτσιού, τον ανάγκασαν να φιλήσει το πτώμα στο φέρετρο. Ο Moskvin είπε: "Τη φίλησα μια φορά, και πάλι, και πάλι, και πάλι." Η θλιμμένη μητέρα του κοριτσιού έβαλε στη συνέχεια ένα γαμήλιο δαχτυλίδι στο δάκτυλο του Άντονι και ένα γαμήλιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της κόρης του.

"Ο περίεργος γάμος μου με τη Νατάσσα ήταν χρήσιμος", ανέφερε ο Άντονι . Είπε ότι αυτό τον οδήγησε σε μια πίστη στη μαγεία και τελικά, μια λατρεία στους νεκρούς. Έπειτα, οι γονείς του επισκέπτονταν συχνά τα νεκροταφεία, κάτι που τον εξοικείωσε με το περιβάλλον.

Ο Άντονι σύχναζε στα νεκροταφεία. Όταν έβρισκε έναν τάφο που του "μιλούσε" κοιμόταν εκεί ώστε να καταλάβει αν το πνεύμα του κοριτσιού ήθελε να επιστρέψει στη ζωή.

Κατηγορήθηκε για βεβήλωση τάφων και νεκρών, μια κατηγορία που επέφερε πέντε χρόνια φυλάκισης. Οι ψυχίατροι κατέληξαν πως η περίπτωσή του ήταν μοναδική και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Άντονι έλεγε πως πίστευε πως θα μπορούσε να τα επαναφέρει στη ζωή είτε με τη βοήθεια της επιστήμης είτε με τη βοήθεια της μαύρης μαγείας, και παρόλο που αυτό που έκανε ήταν παράνομο δεν γινόταν να μην ακούσει τα νεκρά παιδιά...

Το ανατριχιαστικό μυστήριο της πόλης που γέμισε με ακέφαλες κούκλες

Μυστήριο επικρατεί σε μια πόλη όταν την εμφάνιση τους έκαναν κάποιες περίεργες κούκλες! Κάποιες από αυτές είναι ακέφαλες, άλλες απρόσωπες. Κάποιες πεταμένες στο δρόμο, άλλες κρεμασμένες από κολόνες. Όλες στα πιο απίθανα σημεία της πόλης Festus του Μιζούρι. Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα και κανείς δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκαν ή ποιος τις άφησε εκεί τις μεγάλες κούκλες. Εταιρεία φτιάχνει κούκλες του "sεx" κατά παραγγελία με φωτογραφίες αληθινών γυναικών!

Με το Halloween να καθυστερεί χαρακτηριστικά, οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι γυρεύουν σε διάσπαρτα σημεία της πόλης τόσες κούκλες οι οποίες εξαφανίζονται όσο μυστηριωδώς εμφανίζονται. Πρόκειται για κάποιου είδους καλλιτεχνικό εγχείρημα ή για κακόγουστη φάρσα;

Ένας από τους κατοίκους δήλωσε πως τρομοκρατήθηκε πιστεύοντας πως έβλεπε ένα μωρό στη μέση του δρόμου. Άλλοι τρομάζουν, άλλοι γελούν. Όπως και να’χει, η αστυνομία δεν έχει απάντηση στο μυστήριο.

Η αστυνομία προειδοποιεί πως όσο διασκεδαστικό ή αδιάφορο κι αν φαίνεται στους πολλούς, ο πανικός τον οποίο μπορεί να προκαλεί σε κάποιους, ίσως αποδειχτεί επικίνδυνος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share