Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Βρετανία: Άντρας πέθανε από ασφυξία προσπαθώντας να κάνει όσα είδε στις «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Τραγικό τέλος!

6 Σεπτεμβρίου 2019 20:00
Σοκ στη Βρετανία: Άντρας πέθανε από ασφυξία προσπαθώντας να κάνει όσα είδε στις «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ. Ο λόγος για τον Φίλιπ Γουόκερ, ο οποίος φαίνεται ότι αυτοστραγγαλίστηκε κατά λάθος. Μυστήριο με νεκρό σε πισίνα μετά από οντισιόν ερωτικής ταινίας!

Ο άτυχος 37χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κρεβάτι του στο East Yorkshire,ενώ λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η οικογένειά του αδειάζοντας το σπίτι του, εντόπισε σεξουαλικά βοηθήματα, πορνογραφικό υλικό και άδεια μπουκάλια λιπαντικού.

Βρέθηκε επιτραπέζιο παιχνίδι των «50 Αποχρώσεων του Γκρι», όπως επίσης και ένα βιβλίο που περιείχε σχέδια και γραπτά, πορνογραφικού χαρακτήρα του ίδιου του Γουόκερ. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, «δεν είχε μιλήσει ποτέ για τα σεξουαλικά ενδιαφέροντά του κι όλο αυτό μας σόκαρε». Πρόσθεσαν επίσης, πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα προκύπτει ότι ο θαυμαστής του βιβλίου «50 αποχρώσεις του Γκρι», που έχει γυριστεί και ταινία, κατέληξε από ασφυξία που προήλθε από ερωτική αυτοϊκανοποίηση, κάνοντας λόγο για «τραγικό ατύχημα».

Είναι γεγονός, πως το συγκεκριμένο βιβλίο έχει επηρεάσει πολύ κόσμο. Μάλιστα, ένα σπίτι στα προάστια της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ, είναι εμπνευσμένο από αυτό, καθώς διαθέτει ένα σεξουαλικό μπουντρούμι στο υπόγειο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μαστίγια, μάσκες προσώπου αλλά και μια κούνια του σεξ.

Πέθανε ο Τάκης Φύτρος! (photo-video)

Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ο Τάκης Φύτρος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Πέθανε ο Βασίλης Ασουκίδης!

Ο Τάκης Φύτρος είχε εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, δίπλα στην Καίτη Γκρέυ, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Μπέμπα Μπλανς και την Άννα Χρυσάφη.

Το 1988 άνοιξε δικό του μαγαζί, στη Βάρη, το οποίο για μια δεκαετία, γνώρισε μεγάλες δόξες. Δεν ήταν τυχαίο ότι τον αποκαλούσαν η «Δύναμη της Βάρης».

Το μεγάλο του σουξέ ήταν το: «Τα λεφτά σε κάνουν μάγκα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share