Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει; (video)

Προσοχή!

6 Σεπτεμβρίου 2019 14:16
Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει; (video)

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα παρουσιάσει ο καιρός και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα της Παρασκευής την στιγμή που παραμένουν τα μελτέμια στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ανάλυση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη στο OPEN TV. Ασταθής ο καιρός με σποραδικές μπόρες! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (Video)

Στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται λίγες συννεφιές κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αλλά και το εσωτερικό της Κρήτης αναμένονται λίγες συννεφιές που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες με έμφαση ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τάσος Αρνιακός: Έρχονται βροχές και μπόρες στα Δυτικά!

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις γύρω στα 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα είναι πιο ενισχυμένοι με εντάσεις στα 5 με 6 και προς τα κεντρικά τμήματα και 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 33 και στα νησιά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σήμερα: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας! Αναλυτική πρόγνωση!

Καιρός σήμερα: Οι πρώτες φθινοπωρινές βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετά σημεία της χώρας, καθώς η πρόγνωση του καιρού προβλέπει από το απόγευμα και μετά, βροχές σε Μακεδονία, Θράκη, δυτική Ελλάδα, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Ήδη από χθες ξεκίνησαν οι πρώτες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία μάλιστα στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα πέσει οριακά κάτω από τους 30 βαθμούς, ενώ η μέγιστη στη χώρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα είναι στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά έως και 6 μποφόρ. Στο σημείο να σας θυμίσουμε την προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μετά το μεσημέρι στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share