Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγινε σειρά ο serial killer της Κύπρου! (Video)

Δείτε το trailer!

6 Σεπτεμβρίου 2019 13:52
Έγινε σειρά ο serial killer της Κύπρου! (Video)

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τις επτά δολοφονίες του serial killer Νίκου Μεταξά ή «Ορέστη» όπως συστηνόταν στα θύματά του και ήδη φιλιππινέζικος τηλεοπτικός σταθμός έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρά που θα δείχνει τις φρικτές πράξεις του! Serial Killer Κύπρου: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανακριτών για τον Ορέστη!

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Η Μοίρα», η οποία ασχολείται με εγκλήματα, αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε λίγες μέρες.

Τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να προκαλέσουν, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό.

Στο trailer φαίνεται ο δράστης να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο «Ορέστης».

Οι Φιλιππινέζοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα στυγερά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά καθώς θύματά του ήταν 4 Φιλιππινέζες, εκ των οποίων ένα μικρό κορίτσι.

Δείτε το trailer της σειράς «Η Μοίρα» με τον «Ορέστη»:

Serial killer στην Κύπρο: «Πάγωσαν» όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα - «Σκανάρουν» την λίμνη για την 6χρονη Σιέρα!

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, όπως δήλωσε συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα.

Μετά την ανεύρεση της 3ης βαλίτσας θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη μέσα στην οποία, σύμφωνα με την ομολογία του Serial Killer της Κύπρου βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez (μένει να ταυτοποιηθεί μέσω DNA) έκλεισε ο ένας κύκλος των ερευνών στο Μιτσερό.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές το πτώμα που βρέθηκε εντός της βαλίτσας, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο ενώ η βαλίτσα περιείχε επίσης και πλάκες πεζοδρομίου.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σήμερα (5/6) οι έρευνες για τα θύματα του στυγερού δολοφόνου μεταφέρονται στην Λίμνη Μεμί ης Κύπρου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.

Ισόβια σε serial killer νοσηλευτή που διέπραξε 85 φόνους ασθενών!

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ένοχο για 85 φόνους έναν νοσηλευτή, έναν από τους χειρότερους serial killer στην πρόσφατη ιστορία, και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Το δικαστήριο του Όλντεμπουργκ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, έκρινε πως ο Νιλς Χέγκελ, 42 ετών, είναι ένοχος για τη δολοφονία ασθενών, στους οποίους έκανε ένεση με θανατηφόρα φάρμακα, στα νοσοκομεία όπου εργάστηκε από το 2000 έως το 2005.

Η αστυνομία υποπτεύεται πως έχει σκοτώσει έως και 200 ανθρώπους, σε υποθέσεις οι οποίες δεν μπορούν ωστόσο να διαλευκανθούν, κυρίως επειδή τα πτώματα μεγάλου αριθμού θυμάτων έχουν αποτεφρωθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share