Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε!

Κυβέρνησε επί 30 ολόκληρα χρόνια!

6 Σεπτεμβρίου 2019 08:59
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε!

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε! Σε ηλικία 95 ετών πέθανε ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο πρώτος μετά την ανεξαρτησία της χώρας!

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Μουγκάμπε, που υπήρξε κάποτε εμβληματική φυσιογνωμία του αντιαποικιακού αγώνα, πέθανε λόγω προβλημάτων υγείας. Θλίψη στον πολιτικό χώρο! Έφυγε αγαπητός πρόεδρος...

Κυβέρνησε επί 37 χρόνια με σιδερένια πυγμή και αναγκάστηκε να παραιτηθεί το καλοκαίρι του 2018, έπειτα από στρατιωτικό πραξικόπημα και μέσα σε κλίμα έντονων συγκρούσεων και βίας.

Ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε είχε εμπλακεί μαζί με τη σύζυγό του σε σειρά οικονομικών σκανδάλων και έπειτα από εκλογές που έγιναν εν μέσω συγκρούσεων, στη θέση του εξελέγη τον Αύγουστο του 2018 ο πρώην αρχηγός της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας της Ζιμπάμπουε Έμερσον Μνανγκάγκουα, κάποτε δεξί χέρι του Μουγκάμπε και ενορχηστρωτής της «αποκαθήλωσής» του.

Πέθανε ο Νίκος Αστρέχας!

Μια από τις πιο γνωστές φιγούρες της πόλης, μοναχικός φιλόσοφος της ζωής, ο δάσκαλος Νίκος Αστρέχας έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια χτυπημένος από την επάρατο.

Κηδεύεται την Πέμπτη 5/9/2019 και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων

Αφήνει πίσω τα αδέλφια του Δήμητρα Γ. Αστρέχα, Ευάγγελο Γ. Αστρέχα, Χριστίνα Γ. Αστρέχα- Γιάννη Νομικό.

Η σορός θα μεταφερθεί στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής και ώρα 11:00π.μ.

Τραγωδία για τον Καφού: Πέθανε ο γιος του από ανακοπή καρδιάς!

Δύσκολες ώρες για τον Καφού και την οικογένειά του καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο 29χρονος γιος του.

O μεγάλος γιος του σπουδαίου Βραζιλιάνου άσου υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Πέθανε ο Δημήτρης Φραγγέτης!

Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο Πάουλο Σέρτζιο ένιωσε αδιαθεσία την Τετάρτη (04/09), στη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου με φίλους του στο Μπαρουερί. Έπαιξε μόλις δέκα λεπτά και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Θρήνος πέθανε ο 24χρονος γιος πρώην Προέδρου! Έφυγε από ανακοπή καρδιάς!

Ο 24 ετών Αμπντάλα Μούρσι, γιος του τέως Προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μούρσι, πέθανε σε ηλικία 24 ετών από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Τραγωδία στην Μεσσήνη: 32χρονος έπαθε ανακοπή!

Ο νεαρός Αμπντάλα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο Κάιρο, όταν άρχισε να αισθάνεται σπασμούς. Λίγη ώρα μετά πέθανε, με την οικογένειά του να είναι και πάλι στο πένθος. Ο πατέρας του, Μοχάμεντ Μούρσι, πέθανε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 67 ετών και μάλιστα από ανακοπή καρδιάς και ο ίδιος!

Ο πρώην Πρόεδρος της Αιγύπτου, ήταν ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του Κράτους στη σύγχρονη αιγυπτιακή ιστορία. Απεβίωσε τον Ιούνιο από καρδιακή ανακοπή, αφού κατέρρευσε σε δικαστική αίθουσα μέσα σε φυλακή του Καΐρου κατά τη διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Μυστήριο με νεκρό σε πισίνα μετά από οντισιόν ερωτικής ταινίας!

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός νεαρού στην Ισπανία που βρέθηκε νεκρός στον πάτο πισίνας σε πολυτελή βίλα μετά από οντισιόν. Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή! Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του!

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο ενός σερβιτόρου που πνίγηκε στην πισίνα μιας βίλας την οποία είχε επισκεφθεί προκειμένου να συμμετάσχει σε οντισιόν για μια ερωτική ταινία.

Ο 20χρονος αφού ολοκλήρωσε την οντισιόν του στα προάστια της Σεβίλλης, ζήτησε από τους σκηνοθέτες της ταινίας αν μπορούσε να βουτήξει στην πισίνα ενώ περίμενε έναν φίλο του να τον πάρει.

Οι τεχνικοί του φιλμ τον είδαν να κείτεται στον πάτο της πισίνας και ότον έβγαλαν έξω ανακάλυψαν ότι δεν αναπνέει. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο αλλά κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή απέτυχε.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το θάνατο του άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν ως σερβιτόρος σε μπαρ στο κέντρο της Σεβίλλης.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν ενδείξεις βίας και η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή αφότου μπήκε στην πισίνα. Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Ωστόσο, η αστυνομία εξακολουθεί να περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστώσει αν είχε καταναλώσει φάρμακα ή αλκοόλ πριν από το συμβάν.

Να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία που γυρίστηκε εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share